Yeni Çıkacak Oyunlar: 6 – 12 Haziran 2022

Haftanın yıldızı, The Quarry!

Bildiğiniz gibi yaklaşık iki aylık bir sürede çok fazla yeni çıkan oyun görememiştik. En azından geçtiğimiz aylara kıyasla epey düşük seviyede kalmıştı. Bu hafta ile yeniden bir hareketlilik yaşanmaya başlıyor. Bakalım yeni çıkacak oyunlar listemizde neler var?


İlginizi Çekebilir: The Quarry Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Neler Var?

Yeni haftanın öne çıkanı, The Quarry oluyor. 10 Haziran 2022 Cuma günü PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak olan oyunun hikayesine göre, Yaz kampının son günü, Hackett’in Taş Ocağı’nın genç gözetmenleri bir kutlama partisi veriyorlar. Ne var ki olaylar, hızlı bir şekilde tersine dönüyor ve hem kötü niyetli yerel halkın hem de daha tehditkar bir varlığın avı haline gelen gençler, yaşananların arkasındaki nedeni öğrenmek için harekete geçiyorlar.

Listede ayrıca bugün çıkan The Elder Scrolls Online: High Isle, Switch için de çıkması beklenen Star Wars: Knights of the Old Republic II – Sith Lord, SpellForce III Reforced, Postal: Brain Damaged ve Mario Strikers: Battle League de yer alıyor. 6 – 12 Haziran 2022 tarihleri arasında çıkacak oyunların tam listesi için aşağıya bakabilirsiniz.

tesothi

6 Haziran, Pazartesi

7 Haziran, Salı

8 Haziran, Çarşamba

9 Haziran, Perşembe

10 Haziran, Cuma

Exit mobile version