Yeni Çıkacak Oyunlar: 4 – 10 Nisan 2022

Lego Star Wars: The Skywalker Saga, MLB The Show 22 ve dahası...

Bildiğiniz gibi Şubat ayı, yılın ilk oyun yağmurunun yaşandığı ay olmuştu. Ertelenen oyunlardan oyunlara koşmuştuk. Bu durum geçtiğimiz ay içerisinde de bir parça devam etmişti. Peki bizi Nisan ayında neler bekliyor? Yeni çıkacak oyunlar listemizin bir yenisi daha sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: SnowRunner PlayStation 5 ve Xbox Series için de Geliyor


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Neler Var?

Yeni haftanın öne çıkanlarından bir tanesi Lego Star Wars: The Skywalker Saga olacak. Yarın itibarıyla PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan LEGO oyunu ile Star Wars serisindeki dokuz filmi bütünüyle oynayabilmeniz mümkün olacak. Eğlence dolu maceralar ve sıra dışı mizah ile LEGO Star Wars galaksisine yeni dövüş mekaniklerine, geniş karakter ve sınıf çeşitliliğine, keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda gezegene ve daha fazlasına derinlemesine dalmanın verdiği özgürlük hissini yaşayabileceksiniz.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga dışında, MLB The Show 22, Xbox One ve Xbox Series için de çıkacak olan Godfall Ultimate Edition ve Switch için de çıkacak olan Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter da listenin dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor. 4 – 10 Nisan 2022 tarihleri arasında çıkacak olan oyunların tam listesi için aşağıya bakabilirsiniz.

yeni çıkacak oyunlar mlb 22

4 Nisan, Pazartesi

5 Nisan, Salı

6 Nisan, Çarşamba

7 Nisan, Perşembe

8 Nisan, Cuma

9 Nisan, Cumartesi

Exit mobile version