Yeni Çıkacak Oyunlar: 31 Ocak – 6 Şubat 2022

Zombiler koşa koşa geliyorlar!

Yılın ilk oyun fırtınasının başlayacağı bomba aya hoş geldiniz. 2021 yılında yaşanan erteleme haberlerinin ardından, bütün büyük yayıncıların sanki sözleşmiş gibi seçtikleri ve futbol turnuvalarındaki ‘ölüm grubu’ tanımlamasını uyarlayabileceğimiz Şubat ayına bu hafta ile giriş yapacağız. Yeni çıkacak oyunlar listemizin bir yenisi de bu haberimizde sizi bekliyor. Bakalım ilk hafta neler çıkıyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Tamamlama Süresi Ortaya Çıktı


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Bu Hafta Neler Var?

Evet, bildiğiniz gibi çıkışını yıllardır beklediğimiz Dying Light 2: Stay Human bu haftanın yıldızı olacak. Hikayeye göre Harran şehrini cehenneme döndüren virüs ile bir kez daha savaşa girilmiş, bir kez daha kaybedilmiş ve The City, çatışma dolayısı ile harabeye dönmüştür. Biz ise şehrin kaderini değiştirecek güce sahip Aiden rolünde olacağız. Ne var ki olağanüstü yeteneklerimizin bir bedeli olacak. Deşifre edemediğimiz anılarımız gittiğimiz her yerde bizi takip etmektedir ve biz de gerçeğin peşine düşecek ve kendimizi çatışmanın tam ortasında bulacağız.

Dying Light 2 dışında, Life is Strange: Remastered Collection ve Switch için satışa sunulacak olan Sherlock Holmes: Crimes and Punishment da haftanın diğer dikkat çeken oyunları olarak karşımıza çıkıyorlar. Nintendo konsoluna sahip olanların yine oyuna boğulacağı haftalardan bir yenisi olacağını söylemeden geçmeyelim.

31 Ocak – 6 Şubat 2022 tarihleri arasında çıkacak olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Çıkacak Oyunlar Life is Strange

31 Ocak Pazartesi

1 Şubat Salı

2 Şubat Çarşamba

3 Şubat Perşembe

4 Şubat Cuma

5 Şubat Cumartesi

 

Exit mobile version