Yeni Çıkacak Oyunlar: 3 – 9 Ocak 2022

Yeni yılın ilk haftasında, yine sessiz bir liste ile karşı karşıyayız...

2022 yılına girmemizle birlikte, yılın ilk yeni çıkacak oyunlar listesi de belli oldu. Özellikle geride bıraktığımız yılın son haftasındaki düşük vitesli seyrimiz, kaldığı yerden devam ediyor. Peki önümüzdeki yedi gün içinde hangi oyunlar satışa sunulacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amazon Prime Gaming Ocak 2022 Oyunları Sızdırıldı


Oyun dünyası açısından 2021, her ne kadar birçok oyun ertelenmiş olsa da, bağımsız oyunların ön planda yer aldığı epey güzel bir yıl olmuştu bildiğiniz üzere. Yapılan tanıtımlara bakacak olursak, 2022’nin de bir o kadar güzel olacağına şüphe yok. Ancak her seferinde olduğu gibi, yeni yılın da ilk haftası oyun dünyası açısından sessiz bir yıl oluyor.

Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Hangi Oyunlar Bulunuyor?

Aşağıdaki listeye baktığımızda, 2021 yılının son haftasına benzer sessizlikle bir liste ile karşılaşıyoruz. Bu ay genel olarak Şubat ayında yaşanacak olan ilk büyük fırtına öncesi sessizliği temsil edecek. Ne var ki arada dikkat çeken yapımları da göreceğiz. Yeni yılın ilk listesi ise yine daha çok bağımsız oyunlar tarafından oluşturuluyor. Ayrıca Switch kullanıcıları için yine dolu dolu bir haftanın olacağını söyleyebiliriz.

3 – 9 Ocak 2022 tarihleri arasında çıkacak olan tüm oyunların listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Çıkacak Oyunlar Electrician Smiulator

3 Ocak Pazartesi

5 Ocak Çarşamba

6 Ocak Perşembe

7 Ocak Cuma

Exit mobile version