Yeni Çıkacak Oyunlar: 27 Aralık 2021 – 2 Ocak 2022

2021'i hangi oyunlarla uğurlayacağımız belli oldu...

2021 yılına veda edip, 2022 yılına giriş yapacağımız hafta sonunda geldi çattı. Birçok kaliteli oyun ile buluştuğumuz bu yıl için, yeni çıkacak oyunlar listesinin sonuncusu ile karşınızdayız. Bildiğiniz gibi bilhassa Kasım ayına veda ettikten sonra, satışa sunulan iddialı oyunlar bağlamında büyük bir vites düşüşüne tanık olmuştuk. Yılın bu son haftası ise, bu zamana kadar paylaştığımız en kısa liste olacak. Bakalım bu hafta hangi oyunlar çıkıyor?


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (26 Aralık)


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Neler Var?

Yayınlanan yeni listeye baktığımızda, neredeyse sadece Switch oyunlarının çıktığını görebiliyoruz. Bunların arasında ise 30 Aralık 2021 Perşembe günü Nintendo konsoluna çıkacak olan Türk yapımı Pawn of the Dead, bizler için dikkat çekici oluyor.

Aslan Game Studio tarafından geliştirilen ve PC (Steam) için 19 Şubat 2021 tarihinde satışa sunulmuş olan Pawn of the Dead, Battle Chess tarzında üç boyutlu bir oyun oluyor. Farkı ise siyah taşın beyaz taşı yemesi durumunda kendi tarafına çeviriyor. Oyunda beyaz tarafın kralı olan Leonard rolünde olacaksınız. Amacınız ise, altmış dört bölüm boyunca krallığınızı yaşayan ölüler ordusuna karşı müdafaa etmek olacak. Ana senaryonun dışında Kraliçe vs. Zombiler modu, iki boyutlu mod ve rastgele bölüm yaratımı da bulunuyor.

31 Aralık 2021 Cuma günü PC için satışa sunulacak olan Clownfield 2042 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan Football Cup 2022, Switch konsolunun mesken tuttuğu listede farklı platformlara çıkacak olan iki oyun olarak dikkat çekiyor.

27 Aralık 2021 – 2 Ocak 2022 tarihleri arasında çıkacak olan oyunların tam listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Çıkacak Oyunlar Clownfield 2042

27 Aralık Pazartesi

28 Aralık Salı

30 Aralık Perşembe

31 Aralık Cuma

1 Ocak Cumartesi

 

Exit mobile version