Yeni Çıkacak Oyunlar: 24 – 30 Ocak 2022

Aksiyon dolu bir hafta bizleri bekliyor diyebiliriz...

Önümüzdeki ay yaşanacak olan fırtına öncesindeki sessizlikten yavaş yavaş çıkmaya hazırlanırken, bu hafta için netleşen yeni çıkacak oyunlar listemiz ile karşınızdayız. Henüz tam anlamıyla vites yükseltmemiş olsak da, dikkate değer oyunlar ile buluşacağımız söyleyebiliriz. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Hırsızlar Mirası Çıkış Fragmanı Yayında


Bu Hafta Yeni Çıkacak Oyunlar Hangileri Olacak?

Bu haftanın ön planda olan oyunlarının başında, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu geliyor tabii ki. Öncelikli olarak PlayStation 5 için 28 Ocak 2022 tarihinde satışa sunulacak olan bu paket, hem Nathan Drake karakterinin son macerasını hem de Chloe Frazer’ın başrolde olduğu ilk ve şimdilik son oyunu bizlerin beğenisine sunacak. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted: Kayıp Miras veya Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras dijital paketi sahibi olan PlayStation kullanıcılarına 90 TL karşılığında mevcut nesil versiyonuna yükseltme imkanının sunulacağını hatırlatalım.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu dışında, aynı gün Switch için satışa sunulacak olan Pokemon Legends: Arceus, yarın itibarıyla PC platformunda geri dönüş yapacak yeni Serious Sam macerası olan Serious Sam: Siberian Mayhem ve PlayStation 4, PlayStation 5 ve Switch için de çıkacak olan The Artful Escape de bu haftanın diğer dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor.

24 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında satışa sunulacak olan tüm oyunların listesi için aşağıya bakabilirsiniz.

Yeni Çıkacak Oyunlar Serious Sam Siberian Mayhem

24 Ocak Pazartesi

25 Ocak Salı

26 Ocak Çarşamba

27 Ocak Perşembe

28 Ocak Cuma

29 Ocak Cumartesi

 

Exit mobile version