Yeni Çıkacak Oyunlar: 21 – 27 Şubat 2022

Ölmeye hazır olun!

Ayın sonuna yaklaştığımız bu hafta, oyun fırtınasının şimdilik dindiğinin anlamına geliyor. Ancak beklediklerimiz de çıkmaya devam ediyorlar. FromSoftware stüdyosunun geri dönüş yapacağı haftaya ilişkin olarak, yeni çıkacak oyunlar listemizin bir yenisi haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Bu Hafta Neler Var?

Bu haftanın öne çıkanı elbette Elden Ring olacak. 25 Şubat 2022 Cuma günü satışa sunulacak olan oyun, Japonya menşeli stüdyonun sıradaki eseri olacak. Elden Lord olma yolunda gerçekten zoru bir maceraya atılacağımız hikayeye göre Erdtree kaynağı olan Elden Ring, Queen Marika the Eternal tarafından hüküm sürülen diyarlar arasında parçalara ayrılmış ve her bir evlat ve yarı tanrı da Great Runes adı altında bir parça alıyor. Ne var ki bu durum, The Shattering adı altında yeni bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz ise Queen Marika the Eternal evlatlarını ve yarı tanrılarını ortadan kaldırarak, Elden Ring parçalarını toplamak durumunda olacağız.

FromSoftware oyunu dışında, Destiny 2: The Witch Queen, Martha Is Dead, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak olan Assetto Corsa: Competizione ve GRID Legends, bu haftanın dikkat çekenleri arasında yer alıyor.

21 – 27 Şubat 2022 tarihleri arasında çıkacak olan oyunların tam listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

yeni çıkacak oyunlar destiny 2

22 Şubat, Salı

23 Şubat, Çarşamba

24 Şubat, Perşembe

25 Şubat, Cuma

 

Exit mobile version