Yeni Çıkacak Oyunlar: 21 – 27 Mart 2022

Tokyo şehri yardımınızı bekliyor...

Haftalık olarak sizlerle buluşturduğumuz yeni çıkacak oyunlar listemiz, bugün ile devam ediyor. Büyük bir merakla beklenen oyunlardan tarihi belli olanlar için yavaştan hazırlansak iyi olur. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Ghostwire: Tokyo Görsel Romanı Çıktı


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Bu Hafta Neler Var?

Önümüzdeki yedi günün öne çıkan isimlerinden birisi, hiç şüphesiz ki Ghostwire: Tokyo. 25 Mart 2022 tarihinde PC ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan oyun, Tango Gameworks stüdyosunun yeni eseri olacak. Hikaye olarak Tokyo şehrinde geçecek olan oyunda, halkın neredeyse tamamının ortadan kayboluşuna ve Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istila edişine tanık olacağız. Doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geleceğiz.

Bu hafta ayrıca Tiny Tina’s Wonderlands de bizlerle olacak iken, The Ascent da PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları ile oyuncuların karşısına çıkacak. 21 – 27 Mart 2022 haftasına ilişkin tam listeye aşağıdan bakabilirsiniz.

yeni çıkacak oyunlar tiny tina

21 Mart, Pazartesi

22 Mart, Salı

23 Mart, Çarşamba

24 Mart, Perşembe

25 Mart, Cuma

Exit mobile version