Yeni Çıkacak Oyunlar: 20 – 26 Eylül 2021

Bu hafta, şeytan ile beklenen buluşmamızı gerçekleştiriyoruz.

Yeni Çıkacak Oyunlar 20 - 26 Eylül

Yeni çıkacak oyunlar listesi ile karşınızdayız. Aradan geçen durgunluk döneminden sonra, çıkışı sabırsızlıkla beklenen Deathloop, Life is Strange: True Colors, NBA 2K22 ve daha birçok oyunun çıkışı ile hareketliliğin yeniden yaşanmaya başladığını görmüştük. Bu hafta ile hareketlilik vites arttırarak devam ediyor. Peki biz oyuncular neler bekliyor? 20 – 26 Eylül 2021 tarihleri arasında çıkacak oyunların listesini haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Oyunu (16 Eylül)


Yeni Çıkacak Oyunlar Hangileri Olacak?

Haftanın yıldızı ise tahmin edebileceğiniz üzere Diablo II: Resurrected olacak. 23 Eylül 2021 tarihinde çıkacak olan oyun, iki boyutlu grafiklerden üç boyutlu grafiklere geçişin yanı sıra Dolby 7.1 Surround ses desteği ve bu bağlamda da yenilenmiş müzikler, 4K çözünürlüğe kadar desteğin yanı sıra dinamik ışıklandırma, elden geçirilmiş animasyonlar ve büyü efektleri ve yeniden tasarlanan ara sahneler ve kullanıcı arayüzü, çapraz aşama kaydetme (cross-progression) ve paylaşımlı zula desteği ile karşımıza gelecek.

Ana oyundan beş ve Lord of Destruction genişletme paketinden de iki olmak üzere, geniş özelleştirme seçenekleri ile sunulacağı toplamda yedi farklı karakter bulunacak. Farklı beceriler ve yetenek dizilimleri seçebilmek, üretim yapabilmek, eşya ve giysi setleri tamamlamak, Rune Word kombinasyonları yapmak dahil pek çok farklı oynanış mekaniği sizleri bekliyor olacak.

Bu oyunun yanı sıra, Kena: Bridge of Spirits, Lost Judgement, World War Z: Aftermath ve Death Stranding: Director’s Cut gibi dikkat çeken diğer oyunların da bu hafta içerisinde satışa sunulacağını görüyoruz.

Bu hafta için yayınlanan yeni çıkacak oyunlar listesine aşağıdan bakabilirsiniz.

20 Eylül 2021 Pazartesi

21 Eylül 2021 Salı

22 Eylül 2021 Çarşamba

23 Eylül 2021 Perşembe

24 Eylül 2021 Cuma

25 Eylül 2021 Cumartesi

Exit mobile version