Yeni Çıkacak Oyunlar: 18 – 24 Ekim 2021

Menümüzde The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, Disciples: Liberation ve War Mongrels var.

Bu hafta içerisinde yeni çıkacak oyunlar belli oldu. Geride bıraktığımız iki haftanın ardından, bu defa epey bir vites düşürüyor. Ancak yine de dikkat çeken oyunların olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz, sevgili Turuncu Levye takipçileri. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (14 Ekim)


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Bu Defa Neler Var?

Cuma günü satışa sunulacak olan The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, haftanın dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor. 2003 yılında Irak topraklarında geçen oyunda, CIA saha operatörü olan Rachel King rolündeyiz. Şüpheli bir yeraltı kimyasal silah tesisine baskın yapmakta olan elit bir askeri birime katılıyoruz. Belirtilen koordinatlara varıldığında, yerel bir devriyenin saldırısı sonucu, iki taraf arasında çatışma çıkıyor. Ne var ki çatışma esnasında yaşanan bir deprem, iki tarafın da kendisini bir Sümerler tapınağının harabelerinde bulmasına neden oluyor. Depremin nedeni ise bir süredir Arap çölünde uykuda olan şeytanı bir gücün uyanmış olmasıdır. Hayatta kalmayı başaranları, önceki oyunlarda olduğu gibi zamana karşı bir ölüm-kalım mücadelesi bekleyecek. Senaryonun akışı boyunca vereceğiniz kararlar, hem o anda yönettiğiniz karakterin hem de diğer karakterlerin kaderine büyük etki edecek. Kimin kurtulup kimin öleceği ise tamamıyla size bağlı olacak.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes dışında, Disciples: Liberation ve War Mongrels da dikkat çeken diğer oyunlar olarak karşımıza çıkıyorlar.

Yeni Çıkacak Oyunlar Disciples Liberation

18 Ekim Pazartesi

19 Ekim Salı

20 Ekim Çarşamba

21 Ekim Perşembe

22 Ekim Cuma

Exit mobile version