Yeni Çıkacak Oyunlar: 14 – 20 Mart 2022

Nesilden nesle taşınan bir GTA V...

İki haftalık kısmi bir sessizliğin ardından, Mart ayının ortasına geleceğimiz bu haftayı kapsayan yeni çıkacak oyunlar listemizin bir yenisi ile karşınızdayız sevgili takipçilerimiz. Aynı Los Santos macerasına mevcut nesilde tekrardan çıkacak iken, beklenen daha başka oyunlarla da karşılaşacağız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: En Çok İndirilen PS Store Oyunları Açıklandı (Şubat 2022)


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Bu Hafta Neler Var?

Bu haftanın öne çıkan oyunu, elbette nesilden nesle taşınan Grand Theft Auto V. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One derken şimdi de PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcıları ile 15 Mart 2022 tarihinde buluşacak. Muhtemelen bir sonraki nesle de çıkacak olan Grand Theft Auto oyununun hikayesi hayali Los Santos şehrinde geçiyor ve Franklin Clinton, Michael De Santa ve Trevor Philips isimli karakterleri yönetiyoruz. Kendilerini suç dünyasının, Amerikan hükümetinin ve eğlence sektörünün birbiri içine geçmiş ağlarında bulan karakterler, Los Santos şehri genelinde tehlikeli soygunları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Grand Theft Auto V haricinde, listedeki Five Night At Freddy’s: Security Breach, Persona 4 Arena Ultimax, Monster Energy Supercross 5, Switch için de çıkacak olan WRC 10, Syberia: The World Before ve Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins olarak sıralanıyorlar. 14 – 20 Mart 2022 tarihleri arasında çıkacak olan oyunların listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

yeni çıkacak oyunlar final fantasy origin

14 Mart, Pazartesi

15 Mart, Salı

16 Mart, Çarşamba

17 Mart, Perşembe

18 Mart, Cuma

Exit mobile version