Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 13 – 19 Eylül 2021

Bu hafta sahneye iki suikastçı çıkıyor. Bakalım hangisi kazanacak?

Yeni Çıkacak Oyunlar 13 - 19 Eylül 2021

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi belli oldu. Geçtiğimiz senelere göre durgun bir sene geçiriyor olsak da, arada beklenen yapımların çıktığı haftalar görmüştük. Bu hafta da onlardan birisi olacak. Peki bu hafta bizleri neler bekliyor? İşte 13 – 19 Eylül 2021 haftası ile ilgili detaylar.


İlginizi Çekebilir: Deathloop Sistem Gereksinimleri


Yeni Çıkacak Oyunlar Hangileri Olacak?

Aşağıdaki listeye baktığımızda, en dikkat çeken yapımın hiç şüphesiz ki Deathloop olduğunu görebiliyoruz. Colt ve Julianna adındaki rakip iki suikastçı, Blackreef adasında gizemli bir zaman döngüsüne kapılıp aynı günü ebediyen yaşıyorlar. Colt rolünde olacağımız oyunda, tek kaçış yolumuz gün sıfırlanmadan sekiz kilit hedefi suikast ile öldürmek olacak. Bu süreçte, her bir gün bize bir şey öğretiyor iken yeni yollar da açılıyor. Her bir döngü içinde istihbarat toplayacak, yeni silahlar ve yetenekler bulacak ve döngüyü kırmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Birçok yeni Switch oyununun da çıkacağı haftada, Aragami 2 ve Eastward gibi dikkat çeken başka oyunların da çıktığını görebiliyoruz. Bu hafta çıkacak olan oyunların bulunduğu listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

14 Eylül Salı

15 Eylül Çarşamba

16 Eylül Perşembe

17 Eylül Cuma

18 Eylül Cumartesi

Exit mobile version