Yeni Call of Duty: Warzone Haritası Ortaya Çıktı

Bavulları hazırlayın, Pasifik bölgesine gidiyoruz!

Yeni Call of Duty Warzone Haritası Ortaya Çıktı

Yeni Call of Duty: Warzone haritası en nihayetinde tanıtıldı. Oyuncuların beklentilerini karşılayacağı düşünülen harita ile ilgili ilk detaylar ise haberimizde. Bakalım bizleri nasıl bir Pasifik haritası bekliyor?


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Sistem Gereksinimleri


Bildiğiniz gibi Infinity Ward tarafından geliştirilmiş olan ücretsiz Battle Royale oyunu Call of Duty: Warzone, 2020 yılının Mart ayı içerisinde yayınlanmıştı. Standart olarak yüz elli kadar oyuncu desteği sunulur iken, zaman sınırlı oyun modlarında ise bu sayı iki yüzü bulabiliyor.

Yayınlanmasının ardından Battle Pass sistemine entegre edilen Battle Royale oyunu, yeni Call of Duty’ler için birleşim noktası olmasının yanı sıra, tanıtımları için vitrin görevi de görüyor. Buna ek olarak, Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun çıkışından bir süre sonra, Fortnite benzeri bir etkinlik ile ana haritanın değişim geçirdiğini görmüştük. Ne var ki bu değişikliğin var olan harita üzerinde yapılması, yani yeni bir haritanın sunulmamış olması, oyuncuların pek de hoşuna gitmemişti.

Call of Duty: Vanguard oyununun ilk Battle Pass sezonu ise oyuncuların beklentisini bu defa sonuna kadar karşılayacak gibi görünüyor. Öyle ki, halihazırdaki Verdansk haritasına temelli veda edecek ve artık Pasifik dolaylarında olacağımız tamamıyla yeni Caldera haritasına ayak basacağız.

8 Aralık 2021 Çarşamba günü başlayacak olan ilk Call of Duty: Vanguard sezonu ile Caldera haritası oyuncuların beğenisine sunulacak. Bunun öncesinde ise merak edilen detaylar ortaya döküldü.

Yeni Call of Duty: Warzone Haritası Nasıl Görünüyor?

 

Yayınlanan fragmanda da gördüğümüz üzere, yanardağ, şelaleler ve mağaralar dahil doğa manzaralarının yanı sıra, havaalanı, sahil mesire yeri ve endüstriyel limanlar bulunacak. Genel olarak da harita üzerinde on beş farklı kilit noktanın bulunduğu görülebiliyor.

Call of Duty: Vanguard ile Warzone entegrasyonunun sağlanması ile tüm silahlar ve operatörler de Battle Royale oyununa aktarılacak. Bunun yanı sıra Vanguard Royale adı altında yeni bir mod da oyuncuların beğenisine sunulacak. İt dalaşlarına sahne olacak bu yeni mod, sadece yeni Call of Duty oyunundaki hazır setleri ve operatörleri kullanmaya olanak tanıyacak.

Rebirth Island ikincil harita olmaya devam edecek iken, Modern Warfare ve Black Ops Cold War oyuncuları bütün silahlarını hem ikincil haritada hem de standart modlarda kullanmaya devam edebilecekler.

Son olarak, Gulag Caldera ile geri dönüş yapacak. Ancak bu defa bir farklılık olacak. Öyle ki bire bir karşılaşmayı kazanan oyuncular, ana haritaya düello sırasında kullandıkları silah hazır seti ile dönüş yapabilecekler. Bir hatırlatma yapmak gerekirse, daha önceki oyunlardaki düelloları kazanan oyuncular, Verdansk haritasına başlangıç silahları ile dönüş yapabiliyorlardı.


Call of Duty: Warzone oyununun yeni haritasını nasıl buldunuz? Genel olarak hoşunuza gitti mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version