Yeni Call of Duty Vietnam’da mı Geçecek?

Artık şu Vietnam dosyasını kapatsak mı?

Yeni Call of Duty oyunu ile ilgili ilk sızıntılar gelmeye başladı. Kotaku çalışanı Jason Schreier tarafından aktarılan detaylara göre yeni Call of Duty oyunu Vietnam ‘da geçebilir. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Modern Warfare 3 Remastered Sızdırıldı


Call of Duty Vietnam Sızdırıldı

Yeni Call of Duty oyunu ile ilgili ilk sızıntılar gelmeye başladı. Kotaku çalışanı Jason Schreier tarafından aktarılan detaylara göre yeni CoD oyunu Vietnam Savaşını konu alacak ve Black Ops serisi ile direkt bağlantılı olacak. Black Ops reboot olmayacağı ve yeni bir çizelge üzerinden gideceği de paylaşılan detaylar arasında yerini alıyor.

CoD: Vietnam adıyla karşımıza çıkacak olan oyun bu yıl sonbahar aylarında bizlerin beğenisine sunulacak. Henüz Activision tarafından konu hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil.

Call of Duty Vietnam

Buna ek olarak sızıntıları ile ünlenen TheGamingRevolution kanalı, Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered‘ın hali hazırda geliştirildiğini yeni bir video ile duyurdu. Hem Modern Warfare 2 hem de Modern Warfare 3 remasterları 2018’den beri Activision’un planları arasında yer alıyordu, ancak Dallas’ta düzenlenecek yayının ertelenmesi ile duyurular ve yayın tarihleri rafa kaldırıldı.

TheGamingRevolution ayrıca Activision ve Sony’nin 2016 yılında PlayStation 4 için bu üçleme adına bir anlaşma yaptığını ileri sürdü. Anlaşma kapsamında Call of Duty: MW3 Remastered zamanlı özel oyun olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak.


Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam edeceğiz. Peki ya siz bu sızıntılar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

Exit mobile version