Yeni Call of Duty Resmen Duyuruldu: Nasıl Olacak?

Call of Duty yine bildiğimiz gibi.

Yeni Call of Duty Resmen Duyuruldu.

Yeni Call of Duty resmi olarak duyuruldu. Marka haklarını ellerinde bulunduran Activision Blizzard ünlü oyun markasının yeni oyununu 2020 içinde göreceğimiz dile getirdi. İşte merak edilen detaylar ve dahası!


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Kötü PC’de Dahi Her Oyunu Açacak


Her zamanki gibi bu seneyi de boş geçmeyen yapımcının yeni oyununu hangi stüdyoya vereceği belli değil. Biliyorsunuz ki serinin yapımını üstlenen üç tane stüdyo bulunmakta

En son oyun olan Modern Warfare (2019) Infinity Ward’ın elinden çıkmıştı. Buna ek olarak Black Ops 4 (2018) de Treyarch tarafından geliştirilmişti. Bu açıdan baktığımızda tahminler Sledgehammer üzerinde yoğunlaşıyor.

Buna ek olarak oyunun nesi nesil konsollar üzerinde yayınlanacağı da doğrulandı.

Geçtiğimiz sene ağustos ayında oyuncular ile buluşan son oyun mali açıdan pek çok başarı elde etmiş durumda. Nitekim şirkete, çıktığı günden bu yana bir milyar dolar kazandırdığı biliniyor. Ayrıca 2019 yılının en çok satan oyunu olmayı da başardı.

Oldukça popüler bir yapıya sahip olan oyunun, kitlesi de oldukça canlı denilebilir. Şu ana kadar çevrim içi modlarda beş yüz milyon saat harcandığı, üç yüz milyona yakın maçın oynandığı bilinen detaylar arasında.


son oyuna göz atın


Peki siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz, son oyunu oynadınız mı? Bunları ve dahasını aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version