Yeni Bandai Namco Oyunları Sızmış Olabilir

Liste fena değil aslında...

Yakın bir zaman önce yaşanan sızıntı ile yeni Bandai Namco oyunları ortaya çıktı. Listede önemli yapımlar var iken, her şeye rağmen bunun çok gerçekçi bir sızıntı olmayabileceğini söyleyelim. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Temmuz 2022 Oyunları Sızdırıldı


Yeni Bandai Namco Oyunları Ortaya Çıktı

Hemen aşağıdan görselde de görebileceğiniz üzere, 2023 finansal yılı içinde ilk çeyrek için iki ve ikinci, üçüncü ve son çeyrek için planlanmış olan üçer taneyle birlikte toplam on bir oyun planlanıyormuş.

BandaiNamcoLeak-min-768x333

Aslına bakarsanız, bu görselin ne denli gerçekçi olduğu tartışılır. Çünkü Little Nightmares oyunlarının geliştiricisi olan Tarsier Studios, Little Nightmares II sonrasında artık yeni projelere odaklanacağını ve seriye dönüş yapmayacağını kesin bir dille söylemişti. Haliyle üçüncü oyunun logosunun bulunması epey şaşırtıcı.

Ne var ki yakın bir zaman önce Hidetaka Miyazaki tarafından yapılan açıklamalar, Armored Core serisine bir geri dönüşün söz konu olması ve veri madencilerinin de Elden Ring haritasında ilginç keşifler yapması da listenin Elden Ring: Barbarians of the Badlands ile doğru olabileceğine dair dayanak noktaları oluşturuyor. Bununla birlikte Tekken serisinde yeni bir oyun göreceğimize de hiçbir şekilde şüphe yok. Haliyle de bu listeyi şimdilik bir söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var.

Son olarak, Japonya menşeli yayıncı Bandai Namco Entertaniment şu sıralar ALPHV isimli bir fidye yazılımı grubunun saldırısı altında. Bildiğiniz gibi bu tür yazılımlar, girdikleri sistemi kilitliyorlar. Sonrasında ise sistemin açılabilmesi için fidye yazılım grupları kullanıcılardan zorla para istiyorlar ve kabul edilmemesi durumunda da kayıtlı bütün belgeler halka açık olarak paylaşılıyor veya hiçbir şekilde açılmıyor. Mesela son olarak CD Projekt RED böylesi bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Yeni kurban ise Bandai Namco Entertainment oldu.

Şimdilik Japonya menşeli yayıncı tarafından resmi bir açıklama yapılmamış iken, ilerleyen günlerde nelerin yaşanacağını ise hep birlikte göreceğiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version