Yeni Avatar: Frontiers of Pandora Oynanış Videosu

Oyuna dair pek çok şey gösteriliyor...

Yeni Avatar Frontiers of Pandora Oynanış Videosu

Yeni Avatar: Frontiers of Pandora oynanış videosu yayınlandı. Uzun zamandır büyük bir merakla beklediğimiz oyunun, PC (Ubisoft Store), PlayStation 5 ve Xbox Series için 7 Aralık 2023 tarihinde satışa sunulması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Little Nightmares 3 Kooperatif Oynanış Videosu Yayınlandı


Snowdrop motoru ile geliştirilen Avatar: Frontiers of Pandora, bizi insanlar tarafından çocukken kaçırılmış olan bir dişi Na’vi karakterinin rolüne büründürecek. On beş yıl sonra uyanan karakterimiz, kendi türündekiler ve kültürü ile yeniden buluşmak ve diyarını istilacılardan kurtarmak durumunda olacak. Oyunun çıkışı yavaş yavaş yaklaşır iken, kısa bir süre önce gerçekleştirilen ön-bakış etkinliği kapsamında da yeni Avatar: Frontiers of Pandora oynanış videosu ortaya çıktı.

Yeni Avatar: Frontiers of Pandora Oynanış Videosu

GameSpot tarafından yayınlanan on sekiz dakikalık oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Video bir hava çatışması ile başladıktan sonra, çatışmaya RDA ana üssünde BKA güçlerine karşı devam ediyoruz. Karşımızdaki düşmanları mekanik giysiler giymiş iken, güçlü silahlar ve hatta VTOL kullanabildiklerini de görüyoruz.

Videoda ayrıca, hızlı geçiş, hava çatışmalarında ve keşif yaparken kullanabileceğimiz Ikra da sahne alıyor. Bineğin üzerindeyken kamera üçüncü kişi bakış açısına geçtiği için, oyunun bize sunduğu ortamı daha rahat bir şekilde görebiliyoruz.

Avatar: Frontiers of Pandora oyununda ayrıca videoda da gösterildiği gibi rol yapma oyunu ögeleri ve açık dünya mekanikleri de yer alacak. Karakolları BKA güçlerinden kavuşturmanın yanı sıra pilot kurtarma gibi görevler de bizi bekleyecek. Bunların yanı sıra, düşman güçlerin kullandığı ekipmanların kontrolünü elimize geçirerek taktiksel anlamda kendi avantajımıza kullanabilmemiz de mümkün olacak iken gizlilik unsurları da gözlerden kaçmıyor. Na’vi görüşü ise çevresel gezinmeyi ilgi çekici hale getirecek gibi görünüyor.

Exit mobile version