Yeni Assassin’s Creed Oyunları Gösterildi

Assassin's Creed duyurularına boğulduk desek yeridir...

Yeni Assassin's Creed Oyunları Duyuruldu

COVID-19 salgını sonrasında sunumlarını bağımsız olarak gerçekleştirmeye başlayan yayıncılardan olan Ubisoft, Ubisoft Forward ile karşımıza çıkmaya başlamıştı. Yeni duyuruların yanı sıra, duyurulmuş olan oyunlar hakkında güncel haberler ile karşılaştığımız sunumların bir yenisi bugün itibarıyla gerçekleştirildi ve yeni Assassin’s Creed oyunları da Ubisoft Forward sırasında gösterildi.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft, Dokuz Oyunun Sunucusunu Kapatmayı Erteledi


Yeni Assassin’s Creed Oyunları Geliyor

Ubisoft Forward sırasında, Assassin’s Creed Showcase adı altında ünlü serisi için ayrı bir sunum gerçekleştirildi. Bu sunumda, konsollar, mobil cihazlar ve PC genelinde dört farklı oyun duyuruldu. Ayrıca uzun zamandır merakla yeni detaylarını öğrenmeyi beklediğimiz Assassin’s Creed Mirage ve Assassin’s Creed Valhalla da göründü.

Serinin yeni oyunu Amazon Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlaySation 5, Xbox One ve Xbox Series için 2023 yılında çıkacak. Basim rolünde olacağımız hikayeye göre, cevaplar ve adalet peşinde koşan karakterimizin kaderi Hidden Ones örgütünden Roshan ile kesişince değişecek ve bizim bildiğimiz usta ve çok yönlü bir suikastçı haline gelecek.

Orijinal Assassin’s Creed oyunundan esinlenilerek geliştirilen Mirage, bu zamana kadar olan en çeşitli silahlar ile kesintisiz parkur sistemini de sunacak. Senaryo boyunca Assassin bürolarına uğrayacak, önemli ipuçlarını toplayacak ve hedeflerimizi ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Bağdat’ta geçecek olan yeni oyunda dört farklı bölge bulunacak iken, genel olarak şehir kalabalık ve canlı olacak ve yapay zeka karakterler de her hareketimize reaksiyon gösterecekler.

Halihazırda ön-sipariş ile satın alabildiğiniz oyunu çıkışından önce alırsanız, Forty Thieves yan görevi hediyeniz olacak. Bunun yanı sıra, perakendeciye özel ödüllerin olacağı da söyleniyor. Ne var ki bunlar için bir açıklama yapılmış değil.

Son olarak, standart sürümünün yanı sıra Deluxe ve Collector’s olmak üzere iki farklı sürümü de olacak. Deluxe, oyun içi Basim kıyafeti, kartal, binek hayvan ve Prince of Persia’dan esinlenme silah görünümleri bulunan Deluxe Pack ile gelecek. Koleksiyoncu sürümü ise Deluxe Pack haricinde, oyunun nihai tasarımı hayranlar tarafından seçilecek olan metal kutulu versiyonu, seçili oyun müziklerinin bulunduğu bir disk, Basim figürü ve broşu, Bağdat haritası, indirilebilir içerik ve dijital sanat kitabı ve müzik albümü ile gelecek.

Yakın bir zaman önce her iki oyun için de sızdırılan detaylara göre, Project Red Quebec stüdyosu tarafından geliştiriliyor ve Japonya dolaylarında geçecek.

Project Hexe olarak nitelendirilen diğer oyun ise Montreal stüdyosu tarafından geliştiriliyor. On altıncı yüzyılın Avrupa bölgesinde ve Kutsal Roma İmparatorluğu döneminin sonlarına doğru olan bir zamanda geçecek iken cadı avlarını konu alacak.

Oldukça kısa bir fragman ile tanıtılan Assassin’s Creed: Codename Jade isimli bir mobil oyunu, açık dünya oynanış sunacak olup bizi Çin dolaylarına götürecek. Uzun zamandır söylenti olarak varlığını sürdürecek olan oyunun resmiyete kavuşmuş olması da sevindirici diyebiliriz.

Fransız yayıncı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Assassin’s Creed Infinity, esasen bir oyun olmayacak. Öyle ki, farklı deneyimleri ve oyuncuları bir araya getirecek olan bir genel merkez görevi görecek.

Assassin’s Creed markasında Baş Yapımcı Marc-Alexis Cote tarafından yönetilen projede Kıdemli Üretici konumunda Ubisoft Montreal stüdyosundan Julien Laferriere, Jonathan Dumont ve Clint Hocking ise Yaratıcı Yönetmen koltuğunda oturuyorlar. Montreal ve Quebec ekipleri ise gözetmen rolünde bulunuyorlar.

Son olarak, Assassin’s Creed Valhalla da The Last Chapter adı altında yeni bir indirilebilir içeriğe de kavuşacak. Verilen bilgilere göre Eivor, Ravensthrope halkı ile geçen zamanının sonuna geldiğini anlayacak ve yeni maceralar için ailesi ve arkadaşları ile vedalaşacak. Bu elbette Odin’in hatıralarına da bir veda niteliği taşıyacak.

 

Exit mobile version