Yeni Assassin’s Creed Mirage Detayları Sızdırıldı

Ubisoft Forward öncesi sızıntı şovu başlasın...

Yeni Assassin's Creed Mirage Detayları Sızdırıldı

Assassin’s Creed oyunları hakkında sızdırdığı bilgiler ile adından söz ettiren Fransız Youtube kullanıcısı j0nathan, yeni Assassin’s Creed Mirage detayları için yine kamera karşısına geçti. Her ne kadar Ubisoft tarafından teyit edilmemiş olsalar da, kullanıcının geçmişine bağlı olarak açık kapı bırakmakta fayda var.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Oynanış Videosu Sızdırıldı


Üç yıllık aranın ardından, bu yıl yeni bir Assassin’s Creed ile buluşacağız. İlk etapta Valhalla için bir hikaye genişlemesi olarak planlanan oyun, daha sonradan bağımsız hale getirilmiş ve Basim karakterinin etrafında dönen bir hikayeyi anlatacak. Son üçlemede seriye işlenen rol yapma ögelerine veda edecek iken, bütünüyle gizliliğe odaklanılacak ve PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için Assassin’s Creed Mirage için oldukça heyecanlı olduğumuzu söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz yılın Ubisoft Forward yayını sonrasında sadece iddialar ve söylentiler ile karşımıza çıkan oyun, önümüzdeki ayın Ubisoft Forward yayınında yeniden karşımıza çıkacak ve merak edilen yeni bilgileri öğreneceğiz. Bunlar da elbette oyunun genel tablosuna yeni parçalar ekleyecek. Ne var ki sunum öncesinde yeni birtakım sızıntılar da karşımıza çıktı.

Yeni Assassin’s Creed Mirage Detayları

Daha önceden Assassin’s Creed oyunları hakkında sızdırdığı bilgiler ile adından söz ettiren Fransız Youtube kullanıcısı j0nathan, kanalı üzerinden yirmi dakikaya yakın uzunlukta bir video paylaştı. Bahsi geçen videoda aktarılanlara göre Assassin’s Creed Mirage, Paris (Assassin’s Creed Unity) veya Londra (Assassin’s Creed Syndicate) haritalarına eş değer büyüklükte bir harita sunacakmış.

Hikaye olarak bizi on beş saatlik bir oynanış bekliyormuş. Bu süreçte de Bağdat şehri genelindeki bir dizi hedefi indirmemiz gerekecekmiş. Yeni oynanış ve parkur mekaniklerine ek olarak, günümüze birkaç referans bulunacakmış ve ayrıca farklı amaçlar için yanımıza adam alabileceğimiz topluluk ve itibar sistemi de geri dönecekmiş.

Çıkış tarihi olarak ise, şimdilik resmiyet kazanmamış hali ile 12 Ekim 2023 olarak gösterilmiş. Bunun oyunun Ekim ayına ertelendiği yönündeki söylemler ile örtüştüğünü söyleyelim.

Exit mobile version