Yeni Assassin’s Creed Jade Fragmanı Yayınlandı

Yolumuz bir daha Çin topraklarından geçiyor...

Yeni Assassin’s Creed Jade Fragmanı Yayınlandı

Level Infinite ve Ubisoft, yeni Assassin’s Creed Jade fragmanı ile karşımıza çıktılar. Bizleri son üçlemede benimsenmiş olan oynanış yapısına benzer bir yapının beklediği mobil oyun deneyimi bekliyormuş gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Çıkış Tarihi Erkene Alındı!


Hem Eylül ayındaki Ubisoft Forward sunumunda yapılan duyurulara hem de geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan raporlara bağlı olarak önümüzdeki yıllarda bol bol Assassin’s Creed oyunu ile karşılaşacağız. Assassin’s Creed Codename Jade de bunların bir tanesi olacak.

Seride bizi Antik Çin dönemine götürecek olan AAA bir oyun uzun zamandır isteniyordu. Ubisoft da bu hayali tam anlamıyla olamasa da gerçekleştirecek. Mobil cihazlara çıkıyor olması oyuncuların keyfini biraz kaçırmış olsa da, Chronicles mini üçlemesinden sonra bir kez daha Çin topraklarına ayak basacağımız oyun büyük bir merakla beklendiğini söyleyebiliriz.

M.Ö. 215 yılında, Qin Hanedanlığı’nın kurulmasından önceki bir zamanda geçecek. Kendi karakterimizi yaratacak ve yakın bir arkadaşımızın ihanetinin intikamını almak için zorlu bir maceraya çıkacağız. Ne var ki bu, geçmiş ve sahip olduğumuz her şeyi bizden alma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağımız bir güç ile ilgili sırları da ortaya çıkartacak.

Yeni Assassin’s Creed Jade Fragmanı

Bildiğiniz gibi GamesCom 2023, sonunda başladı ve katılımda bulunan geliştiriciler ve yayıncıların yeni duyurular geliyor. Level Infinite ve Ubisoft, daha önceden oyun içi görüntüleri sızdırılan Assassin’s Creed için yeni bir fragman yayınladı.

Bir buçuk dakikalık fragmanda, gizlilik ve parkur ögelerine ek olarak aksiyon sahneleri de ekranımıza geliyor. Bununla birlikte, Level Infinite ve Ubisoft oyunun nihai adının Assassin’s Creed Jade olduğunu da açıkladılar.

Son olarak, bu ayın başlarında gerçekleşen kapalı beta testinin ardından, Level Infinite tarafından ikinci bir kapalı beta testinin yapılacağı müjdelendi. Katılımda bulunmak için buradan kaydınız yaptırabilirsiniz.

Exit mobile version