Yeni Apex Legends Sezonu Önümüzdeki Ay Başlayacak

Vantage, oyunun yeni Legend'ı olacak...

Yeni Apex Legends sezonu, Ağustos ayı içerisinde başlayacak. Önümüzde yaklaşık iki haftalık bir süre var iken, yayınlanan fragman ile yeni sezonda kadroya katılacak olan sıradaki Legend karakteri de sahneye çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Apex Legends Evreninde Geçen FPS Oyunu Geliştiriliyor


Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Electronic Arts tarafından da yayınlanmış olan oynaması ücretsiz Apex Legends, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 2019 yılının Şubat ayında yayınlanmıştı. Geçtiğimiz yıl Switch kullanıcılarıyla da buluştuktan sonra, Mart ayında PlayStation 5 ve Xbox Series desteği kazanmış Mayıs ayında ise çapraz platform desteği ile Android ve iOS tabanlı cihazlar için de yayınlanmıştı.

Battle Royale oyununun çıkışından bu yana, 10 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanan on üç sezon dahil yeni Battle Pass’lere bağlı olarak yirmi bir yeni Legend karakteri, yeni silahlar, yeni haritalar, yeni kozmetik ödüller, oyunculara PvE görevlerinde tek başlarına veya takım halinde savaşabilecekleri yeni bir Quest sistemi ve daha pek çok şeyi oyuna dahil etmişti.

4011127-xenia1

Yeni Apex Legends Sezonu Yakında Bizlerle

Bugün Electronic Arts ve Respawn Entertainment, Hunted adı altındaki on dördüncü sezonu duyurdular. 9 Ağustos 2022 Salı günü başlayacak olan yeni sezon, Vantage adıyla yeni bir Legend daha getirecek.

Keskin nişancı rolündeki bu karakterin nasıl göründüğünü ve yeteneklerinin bir kısmını, daha önceden yaşanan sızıntı ile öğrenmiştik. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz ve Survive adı verilen yeni Stories from the Outlands serisi bölümü ile eş zamanlı olarak paylaşılan detaylara göre Vantage, Pagos gezegeninde işlemediği bir suçtan dolayı hapse mahkum olan bir anneden dünyaya gelmiş ve zamanla nihai bir hayatta kalan olmuş. Kendisine eşlik eden Echo isimli kanatlı bir dostu ile düşman topraklarda yaşamak zorunda kalan yeni karakterimiz, keskin nişancı tüfeği kullanmada ustalaşmış.

Şu anda yeni sezon kapsamında ne gibi yeni içeriklerin oyuncuların beğenisine sunulacağı söylenmemiş olsa da, 28 Temmuz 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 sıralarında yayınlanacak olan yeni fragman ile on dördüncü sezona dair merak edilen detaylar ortaya çıkartılacakmış.

Exit mobile version