Yeni Alan Wake 2 Görüntüleri Yayınlandı

Görsel şov...

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni fragmanın ardından, Remedy Entertainment tarafından yeni Alan Wake 2 görüntüleri yayınlandı. Northlight Engine bize görsel anlamda şov sunacak.


İlginizi Çekebilir: Alan Wake 2 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı


2021 yılının The Game Awards şovundaki duyurusu ile büyük bir heyecan yaratan ve sükse yapan Alan Wake 2 ile ilgili uzun zamandır yeni bir somut bilgi alamıyorduk. Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen PlayStation Showcase 2023 sırasında, önceden herhangi bir sızıntı yaşanmadığı için karşımıza çıkması ile hepimizi şaşırtmıştı Remedy Entertainment.

Etkileyici bir oynanış fragmanı eşliğinde, PC (Epic Games Store), PlayStation 5 ve Xbox Series için Northlight Engine ile geliştirilen oyunun 17 Ekim 2023 tarihinde çıkacağını da öğrenmiştik. Yakın bir zaman önce Finlandiya menşeli geliştirici, Alan Wake 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı ve kullanılan motorun nimetlerini de net bir şekilde görme fırsatımız oldu.

Yeni Alan Wake 2 Görüntüleri

Grafik motorunun geliştirilmesi ile görsel açıdan bir şölen bizi bekliyor olacak. Hem atmosferin hem de ışıklandırmaların üst seviyeye çıkması ile Bright Falls kasabasının hiç olmadığı kadar gerçekçi ve bir o kadar da ürkütücü görüneceğine şüphe yok. Yeni yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Alan Wake 2 Görüntüleri

Yayınlanan fragmanın ardından, oyunun sadece dijital çıkacağı duyuruldu. Bunun altındaki gerekçe ise oyunun fiyatının altmış dolar seviyesinde kalmasının sağlanmak istenmesi. Şu an itibarıyla oyunun en ucuz versiyonunun PlayStation mağazasında olduğunu söyleyelim. Standart sürümü 389 TL ve Deluxe sürümü de 519 TL fiyat etiketine sahip iken, Epic Games mağazasında bu sürümler 599 TL ve 839 TL ve Xbox mağazasında da 925 TL ve 1.232 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Alan Wake 2 Konusu

Korku romanı Alan Wake’in kayıplara karışmasından on üç yıl sonra, Bright Falls kasabasında bir dizi ayinsel cinayetler işlenmeye başlıyor. Fragmanda da gördüğümüz FBI ajanı Saga Anderson, bu cinayetleri araştırması için gönderiliyor. Ne var ki FBI ajanı kendisini, tutsaklığından kurtulmak için Alan Wake tarafından yazılmış olan doğaüstü bir korku hikayesinin içinde buluyor.

Exit mobile version