Yarış Mı Turistik Gezi Mi? – Tourist Bus Simulator Video

Tourist Bus Simulator Video serisinin ikinci bölümü ile karşınızdayız.

Tourist Bus Simulator

Turuncu Levye editörlerinden Sefa Acarsoy, yeni Tourist Bus Simulator video içeriğiyle karşınızda. Yeni video serimizin ikinci bölümünde, işlememizi geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ziyaretçileri ağırlıyor ve eğlenceye devam ediyoruz.

Turistleri taşıyıp, en iyi hizmeti vermeye çalıştığımız video serimizde Sefa bütün hünerlerini ortaya dökerken, ortaya eğlenceli dakikalar çıkıyor.


Dikkatinizi Çekebilir: Lapito’s Galacticraft Serisi İlk Video


Video açıklaması: Yeni seriye başlıyoruz ve oyunumuz Tourist Bus Simulator. Editörümüz Sefa Acarsoy sürüş yeteneklerini sergileyip turistlerin sevgilisi olabilecek mi hep birlikte göreceğiz.


YouTube Kanalımız


Tourist Bus Simulator, son zamanlarda piyasaya çıkan en başarılı simülasyon oyunlarından bir tanesi olarak gösterilmişti. Aerosoft tarafından geliştirilen yapım, Steam üzerinde yüz binlerce oyuncuya ulaşmış ve önemli bir kitle toplamıştı.

Oyun Fuerteventura isimli hayali bir lokasyonda geçiyor. Oyuncular olarak burada bir otobüs şirketi kuruyoruz ve turistlere hizmet vermeye başlıyoruz. Amacımız en iyi hizmeti vererek, yolcu sayımızı artırmak ve daha yüksek gelirler elde etmek.

Tourist Bus Simulator‘ın çokça tutmasının ardındaki ana sebeplerden bir tanesi ise iyi oturtulmuş ekonomisi. Oyunu oynamayı daha eğlenceli hale getiren bu ekonomi, pek çok oyuncu tarafından seviliyor.

Exit mobile version