Bir Yardım Kampanyası da Humble Bundle Başlatıyor

Humble Bundle da yardım eli uzatıyor...

Bir Yardım Kampanyası da Humble Bundle Başlatıyor

Birçok oyun şirketinin ardından, Humble Bundle da depremzedelerimiz için yardım kampanyası için harekete geçti. Şimdilik tüm detaylar belli değil, ama yakın bir zamanda yapılacak yeni açıklama ile kampanyanın detayları tam anlamıyla belli olacak.


İlginizi Çekebilir: CD Media ve PUBG Mobile Depremzedelere Bağışta Bulundu


Her yeni yıl bir öncekinden zorlu geçiyor, ama hemen hemen iki hafta önce yaşadığımız depremler ise artçılarıyla birlikte her açıdan yıktı geçti. İlki 7.7 ve ikincisi de 7.6 şiddetinde olan bu depremler için yaraların sarılması adına ilk günden başlayan çalışmalar hızla devam ediyor. Bu süreçte, öncelikle ülkemizde AHBAP, AFAD ve gönüllü vatandaşlar deprem bölgelerine koşmuşlardı. Çok geçmeden, kötü gün dostlarımız kendilerini daha da bir belli etmeye başlamışlardı. Pek çok ülke arama kurtarma ekibini bir an bile düşünmeden gönderdiler.

Oyun sektörü de elbette bu felakete kayıtsız kalmadı. CD Media, PUBG ve PUBG Mobile, Crytek ve Bungie olmak üzere çeşitli oyun şirketleri de hem maddi hem de manevi desteklerini esirgemediler. Şimdi de bunların arasına Humble Bundle katılacak.

Depremzedelerimize Bir Yardım Eli de Humble Bundle Şirketinden

Şirket tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamayla, hem ülkemiz hem de Suriye halkı için destek çalışmalarına başlandığı duyuruldu. Çalışmaların iş ortakları ile yürütüldüğünden bahsedilmesine bakacak olursak, gelecek destek bir hayli büyük olacakmış gibi görünüyor. Söylenenler ise şöyle;

“Bu ayın Türkiye ve Suriye’deki depremleri yıkıcı insani krize yol açtı.

Trajik sonuçlar ortaya çıkmaya devam ederken, felaketin ardından yardım eli uzatmak adına nasıl güç birliği yapacağımız konusunda sektördeki arkadaşlarımız ve hayır kurumu ortaklarımız ile görüşmeler yapmıştık.

Direct Relief’in depreme müdahalesini kısmi olarak desteklemeye devam eden birden fazla paketimiz mevcut iken, etkilerin daha uzun bir süre hissedileceği ve toparlanmaya giden yolun Türkiye ve Suriye halkı için oldukça zorlayıcı olacağı açık bir şekilde ortada.

Bu düşünceyle, bütünüyle hayırseverlik paketi şeklinde daha geniş bir işbirlikçi çaba üzerinde çalışıyoruz ve yakında daha fazla bilgi paylaşmayı umut ediyoruz.

Kritik ihtiyacın olduğu bu zamanda, Türkiye ve Suriye halkını desteklemek için yardım eli uzatan herkese teşekkür ediyoruz.

Humble”

Exit mobile version