Ya Birincilik Ya Ölüm! – #1 Call of Duty Mobile (Video)

Birinciliği alabildik mi?

Editörlerimizden Sefa Acarsoy, yepyeni bir video ile sizlere merhaba diyor. Sefa, bu videoda Call of Duty: Mobile oynayarak birinciliği hedefliyor! Hadi videoya göz atalım.


Diğer Videolarımız


Call of Duty Mobile Video Açıklaması: Turuncu Levye geri döndü. İlk oyun videomuz olarak da Call of Duty: Mobile’da birincilik alalım istedik. Hem de eski editörlerimizden Sefa Acarsoy ile…

TiMi Studios tarafından geliştirilen Call of Duty: Mobile, Activison tarafından hem Android hem de iOS platformları için yayınlanan ve mobil platformun en iddialı oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. 1 Ekim 2019 tarihinde oyuncularla buluşan oyun, çıkışından bu yana büyük kitlelere erişiyor ve bu kısa süreçte pek çok rakibini sollayarak gerisinde bırakmış durumda.


YouTube Kanalımız


Peki siz bu video hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilir ve ilerleyen videolarda görmek istediğiniz şeyler hakkında bize ışık tutabilirsiniz!

Bu arada yeni videolarımızdan haberdar olmak için kanalımızı takip edip abone olmayı, oyun tarafında ortaya çıkabilecek yeni gelişmeleri öğrenmek için internet sitemize göz atmayı unutmayın!

Exit mobile version