Xiaomi Redmi Note 9T Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Orta segmentte konumlanan Note 9T duyuruldu.

Xiaomi, bugün yeni Redmi akıllı telefon modelini duyurdu: Redmi Note 9T. Redmi Note 9T, kullanıcıların fotoğraf yetenekleri ve genel tasarımdan ödün vermeden ihtiyaç duydukları performansı ve birkaç gün boyunca yetecek pil ömrünü sağlamak için özel olarak tasarlandı. İşte cihazın özellikleri ve Türkiye fiyatı!


İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi TV Lux 82 ve Mi TV Lux Ultra 82 Duyuruldu!


Redmi Note 9T Fiyatı ve Özellikleri

Redmi Note 9T 6.53 inç büyüklüğünde 1080×2340 çözünürlüğünde LCD ekran ile beraber kullanıcıları selamlıyor. Darbelere ve çizilmelere karşı Gorilla Glass 5 kaplama ile korunan cihaz, gücünü MediaTek’in Dimensity 800U yonga setinden alıyor. 5G modem desteğinin de yer aldığı model, 4 GB ve 6 GB LPDDR4X RAM seçenekleriyle satışa sunulacak.

Note 9T 48 MP AI dörtlü kamera kurulumuna sahip. Cihazın 8 MP ultra geniş açılı kamerası sayesinde büyük grup ve geniş manzara çekimlerinde fotoğrafların kırpılmasına gerek kalmıyor. 2 MP makro lens ve 2 MP derinlik sensörü ise bokeh ve yakın plan çekimler yapılabilmesine olanak tanıyor. Ön kasada ise nokta çentik tasarımlı 13 MP selfie kamerası yer alıyor.

MIUI 12 yüklü gelen Xiaomi Redmi Note 9T, hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasitesinde batarya barındırıyor. Cihazın tüm teknik detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Redmi Note 9T Özellikleri


Note 9T için açıklanan Avrupa başlangıç fiyatı 229£. Henüz cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği netlik kazanmış detaylar arasında yer almıyor değil ancak yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor. Peki ya siz Redmi’nin yeni modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat ülke şartlarımıza göre kabul edilebilir düzeyde mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version