XDefiant Sezonluk İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı

Yoğun bir içerik desteği bizi bekliyor gibi...

XDefiant Sezonluk İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı

Ubisoft tarafından yayınlanan yeni fragman ile XDefiant sezonluk içerik yol haritası açıklığa kavuşturuldu. Görünen o ki Fransız yayıncı, yeni ücretsiz oyunu için hayli sıkı bir içerik desteği planlıyor.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft+ Çoklu Erişim ile Artık Türkiye’de!


Fransız yayıncı, 2021 yılında yaptığı açıklama ile her sene sadece büyük bütçeli oyunlar çıkartmak yerine uzun vadeli olarak yüksek kaliteli ücretsiz oyunlar üretmeye odaklanacaklarını da belirtmişti. XDefiant da bunlardan bir tanesi olacak. Esasen Tom Clancy’s XDefiant olarak duyurulmuş olsa da, sonradan Ubisoft Originals XDefiant olarak yeniden isimlendirilmişti.

Amazon Luna, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen ve çapraz platform desteğinin de bulunacağı oyunun şimdilik net bir çıkış tarihi yok. Şu sıralarda da 24 Nisan 2023 Pazartesi günü TSİ 09:00 sıralarında sona erecek bir beta testinin sürdüğünü söyleyelim.

XDefiant Sezonluk İçerik Yol Haritası Detayları

Ubisoft Original XDefiant ile ilgili tanıtımlar yapan Ubisoft, sezonluk içerik planını da masaya yatırdı. Buna göre, ilk günden beş farklı topluluk, on dört harita, yirmi dört silah, kırk dört eklenti, üç arena ve iki çizgisel mod ile yayınlanacak olan oyunun Battle Pass içeriğinin de olacağı söyleniyor.

Yeni içerikler ise yeni sezonlar ile üç ayda bir oyuncuların beğenisine sunulacakmış. Bu içerikler de yeni haritalar, yeni silahlar ve hatta yeni bir topluluktan oluşacakmış. Bunlara ek olarak, yeni Battle Pass’ler, yeni kozmetikler, yeni paketler ve yeni sezonluk etkinlikler de bizleri bekleyecekmiş.

Ubisoft Original XDefiant Hakkında

Tom Clancy’s Splinter Cell, Ghost Recon: Breakpoint ve The Division karşımı olup, bu oyunlardan çeşitli elementler ve teçhizatlar içerecek. İlk etapta Wolves (Ghost Recon), Outcasts (The Division), Cleaners (The Division) ve Echelon (Splinter Cell) olmak üzere dört farklı grup olacak ve bu grupların birinde geçebileceğiniz karakterinizi, oynayış stilinize göre karakterinizi özelleştirebiliyor ve yeteneklerini ve ultralarını ve eklentileriyle birlikte birincil ve ikincil silahlarınızı ve teçhizatınız ile hazır setinizi de oluşturabiliyorsunuz. Her karşılaşmada aynı hazır seti kullanmak gibi bir zorunluluğunuz olmayacağı için, karşılaşmalar arasında teçhizat ve yetenek değişimi yapabilmeniz mümkün olacak.

Altıya altı takım tabanlı ve zaman içerisinde yayınlanacak güncellemeler ve içerikler ile canlı servis olacak Tom Clancy’s XDefiant, hızlı tempolu bir oynanış sunacak. Diğer oyuncular ile şiddetli çatışmalara gireceğiniz oyun, her ne kadar Splinter Cell, Ghost Recon ve The Division karşımı olsa da, gelecekte diğer Ubisoft serilerinden de topluluklar, elementler ve teçhizatlar eklenecekmiş gibi görünüyor.

Rekabete dayalı arenalarda, Domination, Arena, Team Deathmatch ve Escort gibi oyun modlarının da olacak olmasının yanı sıra, oyunun yayınlanması sonrasında yeni güncellemeler ile harita sayısının da fazlalaştırılacağının müjdesi verildi. Haliyle Tom Clancy oyunlarından daha farklı mekanlar görebileceğiz.

 

Exit mobile version