XDefiant İçin Açık Seans Testi Duyuruldu

Katılmayan kalmasın!

XDefiant İçin Açık Seans Testi Duyuruldu

Bu yaz çıkması beklenen XDefiant için Açık Seans Testi duyuruldu. Önümüzdeki hafta başlayacak ve üç gün sürecek olan teste, dileyen herkes katılabilecek.


İlginizi Çekebilir: Skull and Bones Kapalı Beta Testi Geliyor


Fransız yayıncı, 2021 yılında yaptığı açıklama ile her sene sadece büyük bütçeli oyunlar çıkartmak yerine uzun vadeli olarak yüksek kaliteli ücretsiz oyunlar üretmeye odaklanacaklarını da belirtmişti. XDefiant da bunlardan bir tanesi olacak. Esasen Tom Clancy’s XDefiant olarak duyurulmuş olsa da, sonradan Ubisoft Originals XDefiant olarak yeniden isimlendirilmişti.

XDefiant İçin Açık Seans Testi Ne Zaman Başlayacak?

Dün gerçekleştirilen Ubisoft Forward sırasında da ücretsiz oyun için PC, PlayStation 5 ve Xbox Series kapsamında Açık Seans Testi duyuruldu. 21 – 23 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek ve ana odağı kontrolü ile oynayış ve sunucuların yoğunluk anındaki durumuna bakılacak olan teste, adından da anlayabileceğiniz üzere, dileyen herkes katılımda bulunabilecek.

Fransız yayıncı tarafından verilen diğer bilgilerde, ilk gün sezon öncesi altı haftalık bir periyodun olacağı ve on dört harita, beş topluluk ve yirmi dört silah ile oyuncuların karşısına çıkılacağı söylendi. Year 1 ile dört yeni topluluk, on iki silah ve on iki de harita eklenecek.

Ubisoft Original XDefiant Hakkında

Tom Clancy’s Splinter Cell, Ghost Recon: Breakpoint ve The Division karşımı olup, bu oyunlardan çeşitli elementler ve teçhizatlar içerecek. İlk etapta Wolves (Ghost Recon), Outcasts (The Division), Cleaners (The Division) ve Echelon (Splinter Cell) olmak üzere dört farklı grup olacak ve bu grupların birinde geçebileceğiniz karakterinizi, oynayış stilinize göre karakterinizi özelleştirebiliyor ve yeteneklerini ve ultralarını ve eklentileriyle birlikte birincil ve ikincil silahlarınızı ve teçhizatınız ile hazır setinizi de oluşturabiliyorsunuz. Her karşılaşmada aynı hazır seti kullanmak gibi bir zorunluluğunuz olmayacağı için, karşılaşmalar arasında teçhizat ve yetenek değişimi yapabilmeniz mümkün olacak.

Altıya altı takım tabanlı ve zaman içerisinde yayınlanacak güncellemeler ve içerikler ile canlı servis olacak Tom Clancy’s XDefiant, hızlı tempolu bir oynanış sunacak. Diğer oyuncular ile şiddetli çatışmalara gireceğiniz oyun, her ne kadar Splinter Cell, Ghost Recon ve The Division karşımı olsa da, gelecekte diğer Ubisoft serilerinden de topluluklar, elementler ve teçhizatlar eklenecekmiş gibi görünüyor.

Rekabete dayalı arenalarda, Domination, Arena, Team Deathmatch ve Escort gibi oyun modlarının da olacak olmasının yanı sıra, oyunun yayınlanması sonrasında yeni güncellemeler ile harita sayısının da fazlalaştırılacağının müjdesi verildi. Haliyle Tom Clancy oyunlarından daha farklı mekanlar görebileceğiz.

Exit mobile version