XDefiant Çapraz Platform Beta Testi Duyuruldu

PC ve mevcut nesil konsolları kapsıyor...

XDefiant Çapraz Platform Beta Testi Duyuruldu

Fransız yayıncı tarafından yapılan duyuru ile XDefiant çapraz platform beta testi düzenlenecek. Yarın itibarıyla başlayacak olan test, beş gün sürecek. Katılımcıları nelerin beklediğine dair detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Bedava Hafta Sonu Programı Duyuruldu


San Francisco stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan Tom Clancy’s XDefiant, 2021 yılının Temmuz ayında duyurulmuştu. Tom Clancy’s XDefiant, Tom Clancy’s Splinter Cell, Ghost Recon: Breakpoint ve The Division karşımı olacak ücretsiz ve çapraz platform desteği de oyun, Amazon Luna, PC, PlayStation 4, PlayStatio 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak.

XDefiant Çapraz Platform Beta Testi Yarın Başlayacak

Duyurulmasından bu yana PC platformunda pek çok kez testler düzenlenmişti. Bu hafta ise 16 – 20 Şubat 2023 tarihleri arasında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series genelinde bir çapraz platform testi düzenlenecek. Bu yılın ilk Insider testi, katılımcıların NDA (Gizlilik Sözleşmesi) imzalamaları gerekecek. Diğer bir deyişle, test kapsamında hiçbir oynanış sekansı internet üzerinden yayınlanamayacak.

Ubisoft tarafından verilen bilgilere göre, Far Cry 6 oyunundaki hayali Yara ülkesindeki Pueblito dahil on üç yeni harita ve dört farklı oyun modu denenebilecek.

Tom Clancy’s XDefiant Hakkında

Tom Clancy’s XDefiant, Tom Clancy’s Splinter Cell, Ghost Recon: Breakpoint ve The Division karşımı olup, bu oyunlardan çeşitli elementler ve teçhizatlar içerecek.

İlk etapta Wolves (Ghost Recon), Outcasts (The Division), Cleaners (The Division) ve Echelon (Splinter Cell) olmak üzere dört farklı grup olacak ve bu grupların birinde geçebileceğiniz karakterinizi, oynayış stilinize göre karakterinizi özelleştirebiliyor ve yeteneklerini ve ultralarını ve eklentileriyle birlikte birincil ve ikincil silahlarınızı ve teçhizatınız ile hazır setinizi de oluşturabiliyorsunuz. Her karşılaşmada aynı hazır seti kullanmak gibi bir zorunluluğunuz olmayacağı için, karşılaşmalar arasında teçhizat ve yetenek değişimi yapabilmeniz mümkün olacak.

Altıya altı takım tabanlı ve zaman içerisinde yayınlanacak güncellemeler ve içerikler ile canlı servis olacak Tom Clancy’s XDefiant, hızlı tempolu bir oynanış sunacak. Diğer oyuncular ile şiddetli çatışmalara gireceğiniz oyun, her ne kadar Splinter Cell, Ghost Recon ve The Division karşımı olsa da, gelecekte diğer Ubisoft serilerinden de topluluklar, elementler ve teçhizatlar eklenecekmiş gibi görünüyor.

Rekabete dayalı arenalarda, Domination, Arena, Team Deathmatch ve Escort gibi oyun modlarının da olacak olmasının yanı sıra, oyunun yayınlanması sonrasında yeni güncellemeler ile harita sayısının da fazlalaştırılacağının müjdesi verildi. Haliyle Tom Clancy oyunlarından daha farklı mekanlar görebileceğiz.

Exit mobile version