Xbox Series X ve S’in Türkiye Fiyatları Açıklandı!

İşte Xbox Series X ve Series S Türkiye fiyatı!

Hepimizin heyecanla beklediği yeni nesil konsollardan Xbox Series X ve S’in fiyatı Microsoft Türkiye tarafından açıklandı. Maalesef fiyatlar biraz dudak uçuklatıyor.


İlginizi Çekebilir: 80.000 Türk lirasına PlayStation 5


Xbox Series X ve S’in Uçuk Ön Sipariş Fiyatı!

An itibarıyla açıklanan ve biz Türk oyun severleri derinden üzen fiyat açıklaması geldi. Xbox’ın gelecek konsollarına rahatça ulaşılamayacak gibi görünüyor. Konsol gerçekten yüksek bir fiyat bandından oyuncular ile buluşacak, işte o fiyatlar:

Bu fiyatların açıkçası epey uçuk olduğunu söylemeliyim çünkü günümüz döviz kuruna göre Xbox Series X 3743 TL iken, Xbox Series S ise sadece 2246 TL fiyat bandında. Elbetteki vergiler gibi birçok etken vardır ama yinede bu kadar yüksek fiyatlardan beklemiyorduk. Yine de almak isteyenler için konsolu Türkiye’de 22 Eylül’de Ön Sipariş Edebileceksiniz.  Gördüğünüz üzere ana konsolda yaklaşık 4000 TL yan konsolda ise 2400 TL oynuyor. Bu fiyatları görünce PlayStation cephesinden de umudu kestik.

Peki siz bu fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz, bu fiyattan satın alır mısınız ? Görüşlerinizi ve fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version