Xbox Series X ve Series S Çıkış Oyunları Belli Oldu!

Gel vatandaş gel! Ne ararsan var.

Xbox Series X ve Series S Çıkış Oyunları

Microsoft, piyasaya sürülmesine bir aydan kısa bir süre kala, Xbox Series X ve Series S için çıkacak ilk 30 oyunun listesini paylaştı. Peki Xbox Series X ve Series S çıkış oyunları listesinde hangi yapımlar var? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X vs Series S: 4.000 TL’ye Değer mi?


Xbox Series X ve Series S Çıkış Oyunları

Microsoft, piyasaya sürülmesine bir aydan kısa bir süre kala, Xbox Series X ve Series S için çıkacak ilk 30 oyunun listesini paylaştı. Xbox Wire’daki bir gönderide Microsoft, Xbox Series X ve Xbox Series S için çıkacak ilk 30 oyunu duyurdu. Aşağıdaki tam listeye göz atabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Listede yer alan oyunların bazıları ”Smart Delivery” desteği sayesinde Xbox One üzerinden de oynanabilir olacak.

Yukarıda listelenen oyunların yanı sıra Call of Duty: Black Ops Cold War ve Destiny 2: Beyond Light gibi oyunlar sırasıyla 13 ve 10 Kasım’da satışa sunulacak. Medium ise 8 Aralık’ta satışa sunulacak. Cyberpunk 2077’nin Xbox One sürümünü 19 Kasım’da piyasaya çıktığında oynayabilir ve mevcut olduğunda yeni nesil yükseltmeyi ücretsiz olarak edinebilirsiniz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version