Xbox Series X Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Xbox Series X ne zaman satışa sunulacak?

Xbox Series X Çıkış Tarihi resmi olarak duyuruldu. Peki Microsoft’un oyun deneyimini baştan aşağı değiştirmeyi hedefleyen yeni nesil oyun konsolunu ne zaman satın alabileceksiniz? İşte konu hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS Plus Eylül 2020 Oyunları Sızdı


Xbox Series X Çıkış Tarihi: Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Xbox Wire üzerinde yapılan resmi açıklama ile birlikte Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X’in satışa sunulma tarihi belli oldu. Bu noktada bazı iyi, bazı kötü haberlerimiz bulunuyor.

Öncelikle iyi haberden başlayalım.

Yapılan resmi duyuru doğrultusunda Xbox Series X, Kasım 2020 döneminde resmi olarak satışa sunulacak. Bu kapsamda yeni nesil oyun konsolunu satın almak istiyorsanız kısa bir süre kaldığını söyleyebiliriz.

Buna ek olarak iki adet kötü haber bulunuyor.

Bunlardan ilki yeni nesil oyun konsolunun fiyatı halen netleşmiş değil. Bu önümüzdeki günlerde düzenlenebilecek potansiyel bir etkinlikle birlikte duyurulabileceği gibi, satışa sunulduktan sonra da duyurulabilir. Yani fiyatın ne zaman belli olacağını henüz bilmiyoruz.

Bir diğer kötü haber ise yeni nesil konsolla beklenen Halo Infinite ile ilgili. Serinin yeni oyunu yapılan resmi açıklamaya göre 2021 yılına ertelendi. PlayStation 5 ile rekabette önemli bir yer oynayan bu oyun, serinin önceki oyunlarına nazaran daha büyük ve daha yoğun savaşlar sunacak. Öte taraftan dediğimiz gibi, bir süre daha beklemeniz gerekiyor.


Şu aşamada gözler PlayStation 5’e çevrilmiş olsa da yeni nesil konsolun çıkış tarihi ile ilgili yalnızca ‘Holiday 2020’ ibaresini görüyoruz. Ancak şirketin geçmiş lansmanlarını göz önüne aldığımızda PlayStation 5’in de Kasım 2020 döneminde satışa sunulmasını bekliyoruz.

Peki siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce her iki konsolun ülkemizdeki fiyatlandırması ne kadar olacak? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version