Xbox Series S Tasarımlı Tost Makinesi Geliyor Olabilir

Çok amaçlı Series S :)

Xbox Series S Tasarımlı Tost Makinesi Geliyor Olabilir

Xbox Series konsolları, 2020 yılının Kasım ayında satışa sunulmuştu. Hem donanım hem de yazılım olarak pek çok yeniliği beraberinde getiren bu konsolların ardından, Microsoft hayranlara Xbox Series X tasarımlı ilginç bir ticari ürün de sunmuştu. Eğer bu ürün ilginizi çekmişse ve bir şekilde sahip olmuşsanız, yanına belki Xbox Series S tasarımlı tost makinesi de koymayı düşünebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Activision Blizzard Satın Alımında, FTC Sony’yi Sıkıştırıyor


Xbox Series S Tasarımlı Tost Makinesi Görüntüleri Sızdı

Yakın bir zaman önce Fransız site Xbox Squad tarafından keşfedilen görüntülere bakılırsa, Microsoft şimdi de Xbox Series S tasarımlı lisanslı bir tost makinesi hazırlıyor. Fiyat etiketinin 60 dolar olacağı söylenen makinenin, üç farklı modunun, kaymayı önleyen ayaklıklarının ve ekmeğin içeride sıkışmasının önleyen fonksiyonunun da olacağı belirtilmiş. Bununla birlikte, konsolda olduğu gibi dairesel bir havalandırma sistemi de bulunacakmış.

Bahsi geçen tost makinesinin, yılın sonraki bir zamanında çıkacak olan yeni Xbox ticari ürün serisinin ilki olacağı söylenmiş. Öyle ki, markalı saklama kutuları, RGB fare altlıkları, erişte çorbası kaseleri ve daha pek çok şey üretilecekmiş.

Son olarak, 2021 yılında çıkmış olan Xbox Series X tasarımlı mini buzdolabının Ukonic ile ortaklığa gidilerek üretildiğini söyleyelim. İçeriğine on iki metal kutulu içecek koyabildiğiniz ürün, bir USB girişi ve DC güç adaptörü ile de geliyor. Yani mini buzdolabını yoldayken de kullanabiliyorsunuz.

Exit mobile version