Xbox Series S Duyuruldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Telsiz mi o?

Microsoft, Xbox Series X’e nazaran daha küçük ve kırpılmış özelliklere sahip olan bir diğer yeni nesil konsol Xbox Series S’i resmi olarak duyurdu. Peki yeni nesil konsolun fiyatı ve özellikleri ne? İşte tüm detaylarıyla Xbox Series S!


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı


Xbox Series S Bizlere Neler Sunacak?

Xbox Series S ortaya çıkan sızıntıların ardından en sonunda resmi olarak duyuruldu. Xbox Serie S, X’e nazaran  orta sınıf, orta özellikli ve düşük fiyatlı konsol olarak bizlerin beğenisine sunulacak. Xbox Series S’te disk sürücüsü yer almamakla birlikte boyut olarak şimdiye kadarki en küçük Xbox konsolu olacak. X’e nazaran cihaz yüzde 60 daha ufak bir boyuta sahip.

Xbox Series S

Tavsiye edilen satış fiyatı ise 299 dolar olarak açıklanmış durumda. Özel NVME SSD ile gelen cihaz, 1440p çözünürlükte 120FPS’e kadar destek verecek ve içerisinde ray-Tracing desteği, 4K medya oynatma, 4K oyun upscaling, değişken hızda gölgeleme, değişken yenileme hızı ve düşük gecikme modu özellikleri barındıracak.

Cihazın teknik detaylarına aşağıdan madde madde ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Peki ya cihazın çıkış tarihi? Windows Central’ın ortaya çıkardığı detaylara göre Xbox Series X 499 dolar fiyat etiketine sahip olacak ve her iki konsol da 10 Kasım 2020’de piyasaya sürülecek. Xbox Series S tanıtım fragmanını yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.


Peki ya siz yeni nesil konsol hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version