Xbox Series Geliştirici Modu Nasıl Yüklenir?

Xbox Series Geliştirici Moda Alma

Xbox Series Geliştirici Modu Nasıl Yüklenir? – Yakın zamanda Microsoft’un yeni nesil oyun konsollarından birisini satın aldıysanız, muhtemelen pek çok yazılımsal sorunla da karşılaşmışsınızdır. Peki ama yeni bir yazılım güncellemesi beklemeden sorunları çözmek istiyorsanız ne yapacaksınız? Bu rehberimizde Xbox Series Insider Program hakkında merak edilen tüm detayları bir araya getirdik.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Mobile Nasıl İndirilir?


Xbox Series Geliştirici Modu Nasıl Yüklenir?

Bu noktada ana konuya geçmeden önce ufak bir bilgilendirme yapmamızda fayda bulunuyor. Xbox Series S ve Xbox Series X üzerinde kullanabileceğiniz Insider Program ne yazık ki ücretsiz bir program değil. Bu noktada Insider Program için cüzi miktarda bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Eğer bu konu ilgi alanınıza dahil değilse bu fiyatın pek de istemeyeceğiniz tutarlarda olduğunu söyleyelim.

Yine de halen ilgileniyorsanız devam edelim.

  1. Microsoft İş Ortakları Ağı internet sitesini ziyaret edin.
  2. Bu sayfadan Oturum Aç butonuna tıklayın ve gerekli kayıt adımlarını tamamlayın.
  3. Kullandığınız Xbox Series modelini programa dahil edin.

Xbox Series X oyun tanıtım tarihi / Xbox Series X Çıkış Tarihi

Programa dahil olmak için yukarıdaki adımları es geçmemeniz gerekiyor çünkü bahsettiğimiz gibi kullandığınız cihazı geliştirme konsolu olarak tanımlamanız gerekecek. Az önce de vurguladığımız gibi cebinizden yapacağınız ödemelerin haricinde bu durumun herhangi bir dezavantajı bulunmuyor ve garanti süresi gibi faktörler etkilenmiyor.

Bu program ağırlıklı olarak geliştiriciler ve üreticiler için odaklanmış olsa da, aynı zamanda henüz yayınlanmamış olan güncellemeleri daha erken bir şekilde kullanabilmenize olanak sunuyor.


Peki siz bu rehberimizde yer alan bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version