Xbox Live Gold Şubat 2020 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Bakalım Microsoft bu ay bizlere neler ayarlamış.

Xbox Live Gold Şubat 2020 ücretsiz oyunları, yapılan resmi açıklama ile ortaya çıktı. Microsoft, Xbox One ve Xbox 360 sahiplerinin ücretsiz olarak edinebilecekleri ücretsiz oyunları listeledi.

Yapılan açıklamayla gün yüzüne çıkan listede dikkat çeken oyunlar ise Call of Cthulhu ve Fable Heroes oldu. Her ay olduğu gibi Xbox One kullanıcılarının dört ve Xbox 360 oyuncularının iki ücretsiz oyun alacakları söylendi.

Bildiğiniz üzere Xbox Gold Live abonelerine ücretsiz olarak verilen oyunlar, kütüphanelere ayın belirli bölümlerinde eklenebiliyordu. Buna rağmen Şubat ayında Xbox One oyuncularının edinebileceği TT Isle of Man isimli yapımın, bütün ay boyunca kütüphanelere eklenebileceği aktarıldı. Şubat 16 – Mart 15 arasındaysa Call of Cthulhu’nun ücretsiz olacağının altı çizildi.


İlginizi çekebilir: PS Plus Şubat 2020 ücretsiz oyunları belli olmuş olabilir


1 Şubat – 16 Şubat arasında çok sevilen Fable Heroes’un Xbox One ve Xbox 360 kullanıcılarına sunulacağı, 16 Şubat’tan sonra ise Star Wars Battlefront’un ücretsiz oynanabileceği, açıklamada yerini aldı.

Yapılan açıklamada bu oyunların içerisinde Xbox Live Gold üyeliği de barındıran Xbox Game Pass Ultimate abonelerine de sunulduğu belirtildi.

Xbox Live Gold Şubat 2020 oyunları listesi

 

Exit mobile version