Xbox Live Gold Ocak 2022 Oyunları Duyuruldu

Yeni yılın ilk Xbox Live Gold oyunlarına şimdiden merhaba diyelim...

Xbox Live Gold Ocak 2022 Oyunları Duyuruldu

Xbox Live Gold Ocak 2022 oyunları, Microsoft tarafından yapılan yeni duyuru ile ortaya çıktı. Ücretli abonelik servisine kayıtlı kullanıcılar, önümüzdeki ay hangi oyunları kütüphanelerine ekleyebilecekler? Aşağıdaki listeye baktığımızda, genel olarak fena olmadığını söyleyebileceğimiz oyunların olduğunu görebiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Ocak 2022 Oyunları Hangileri Olacak?


Xbox Live Gold Ocak 2022 Oyunları Detayları

Xbox Wire üzerinden yapılan duyuru ile her zaman olduğu gibi farklı tarihlerde abonelerin indirmesine sunulacak olan oyunları, geriye uyumluluk desteği sayesinde, Xbox One ve Xbox Series üzerinde yüksek performans ile oynayabilmek de mümkün olacak.

Xbox One

Xbox 360

Xbox Live Gold Hakkında

Xbox One ve Xbox Series üzerinde bir oyunun çevrimiçi modunu oynayabilmek için Gold aboneliğinizin olması gerekmektedir. Tıpkı PlayStation konsollarında Plus üyeliğine duyulan ihtiyaç gibi. Xbox Live Gold toplam iki farklı satın alım seçeneği sunmaktadır. Mevcut fiyat ve seçenekler sırasıyla; Xbox Live Gold 1 Aylık: 29,99 TL – Xbox Live Gold 3 Aylık: 74,99 TL şeklindedir.


Önümüzdeki ayın Xbox Live Gold oyunları sizce nasıl görünüyor? İlginizi çeken oyun veya oyunlar var mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Exit mobile version