Xbox Live Gold Eylül 2020 Oyunları Belli Oldu!

Xbox Live Gold Eylül 2020 oyunları neler olacak?

Xbox Live Gold Eylül 2020

Xbox Live Gold Eylül 2020 oyunları resmi olarak açıklandı. Peki Xbox Live Gold Eylül 2020 oyunları neler olacak? İşte pek çok oyuncu tarafından heyecanla beklenen oyunlar!


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X Neden Başarısız Olacak?


Xbox Live Gold Eylül 2020 Oyunları Açıklandı

Microsoft resmi YouTube kanalı üzerinde paylaşılan aylık oyunlar videosuyla Xbox Live Gold Eylül 2020 oyunları belli oldu. Şirket önümüzdeki ay iki yeni heyecan verici oyunla karşımıza çıkacak.

Xbox One:

Tom Clancy’s The Division (1 – 30 Eylül tarihleri arasında indirilebilir.)
The Book of Unwritten Tales 2 (16 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında indirilebilir.)

Xbox 360:

de Blob 2  (1 – 15 Eylül tarihleri arasında indirilebilir.)
Armed and Dangerous (16 – 30 Eylül tarihleri arasında indirilebilir.)

Xbox 360 için sunulan ücretsiz oyunlar geriye uyumluluk özelliği sayesinde Xbox One üzerinden de oynanabilmektedir. Peki Xbox Live Gold sayesinde oyuncular ne tarz avantajlar elde etmektedir? Aşağıdan Xbox Live Gold üyeliği ile elde edebileceğiniz avantajlara göz atabilirsiniz.

Xbox One’da bir oyunun online modunu oynayabilmek için Gold aboneliğinizin olması gerekmektedir. Tıpkı PlayStation’da Plus üyeliğine duyulan ihtiyaç gibi. Xbox Live Gold toplam iki farklı satın alım seçeneği sunmaktadır. Mevcut fiyat ve seçenekler sırasıyla; Xbox Live Gold 1 Aylık: 29,99 TL – Xbox Live Gold 3 Aylık: 74,99 TL şeklindedir.


Peki ya siz Xbx Live Gold Eylül 2020 oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Tom Clancy’s The Division ve The Book of Unwritten Tales 2 için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

 

Exit mobile version