Xbox Live Gold Ağustos 2022 Oyunları Açıklandı

Saints Row 2 listenin yıldızı...

Microsoft Xbox Live Gold Ağustos 2022 oyunları için beklenen duyuruya imza attı ve aboneliğimiz kapsamında, önümüzdeki ay hangi oyunlara ek ücret ödemeden erişim sağlayabileceğimiz ortaya çıktı. Bakalım bu defa listede neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (28 Temmuz)


Xbox Live Gold Ağustos 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Xbox Wire üzerinden yapılan duyuru ile her zaman olduğu gibi farklı tarihlerde abonelerin indirmesine sunulacak olan oyunları, geriye uyumluluk desteği sayesinde, Xbox One ve Xbox Series üzerinde yüksek performans ile oynayabilmek de mümkün olacak.

GwG-Aug-2022_16x9_4UP_Points_01-fe2b20c4a62d660e55e5

Xbox One

Xbox 360

Xbox Live Gold Hakkında

Xbox One ve Xbox Series üzerinde bir oyunun çevrimiçi modunu oynayabilmek için Gold aboneliğinizin olması gerekmektedir. Tıpkı PlayStation konsollarında Plus üyeliğine duyulan ihtiyaç gibi. Xbox Live Gold toplam iki farklı satın alım seçeneği sunmaktadır. Mevcut fiyat ve seçenekler sırasıyla; Xbox Live Gold 1 Aylık: 29,99 TL – Xbox Live Gold 3 Aylık: 74,99 TL şeklindedir.


Önümüzdeki ayın Xbox Live Gold oyunları sizce nasıl görünüyor? İlginizi çeken oyun veya oyunlar var mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Exit mobile version