Xbox Live Gold 2020 Oyunları ve Değeri (Tam Liste)

Xbox bu yıl bizlere neler dağıttı?

Microsoft, ücretli abonelik sistemi olan Xbox Live Gold ile her ay birbirinden farklı oyunlarla karşımıza çıkıyor. Peki 2020 yılında nelerle karşılaştık? İşte Xbox Live Gold 2020 oyunları ve değeri!

Not: Bu liste her ay açıklanan oyunlar ile birlikte güncellenerek bir arşiv görevi görecek. Siz de yıl boyunca hangi oyunların verildiği bilgisini bu başlık altından edinebilme şansını bulacaksınız.


Benzer İçerik: PlayStation Plus 2020 Oyunları ve Değeri (Tam Liste)


Xbox Live Gold Ne İşe Yarıyor ?

Bu aboneliğe sahip olan oyuncular inanamayacaksınız ama (!) çevrimiçi oyun oynayabiliyor, bir takım indirimlerden yararlanabiliyorlar ve süper inanılmaz dört tane oyuna sahip olabiliyorlar.

Bildiğiniz gibi Xbox konsollarının çıkışından bu yana süre gelen bu abonelik sistemini kullanmadığınız durumda çevrimiçi oyun oynayamıyorsunuz. Yani oyun almanız yetmiyor bir de çevrimiçi oynamak için para ödemeniz gerekiyor. (Gerçi biliyoruz, bu durum sadece Xbox’a özgü değil ama tepkiliyiz.)

Buna ek olarak mağazadaki bazı ürünler için ekstra indirimlerden de faydalanabiliyorsunuz.

Ve tabii ki ücretsiz oyunlar. Aylık veya yıllık şekilde yaptığınız üyeliğiniz karşılığında, genellikle dönemi geçmiş ve tutmamış oyunlara sahip olabiliyorsunuz. En azından üyeliğin bitmesi durumda oyunlarınız elinizden alınmıyor ve bu durum PlayStation Plus’tan ayrılan en büyük fark.

Bildiğiniz gibi PS Plus’ta üyeliğinizi yenilemezseniz oyunlara erişim sağlayamıyorsunuz.

Xbox Gold Live 2020 Oyunları ve Değerleri Listesi

Bu başlık altında 2020 yılı içerisinde verilen tüm oyunların listesini, verildiği tarihte geçerli olmak üzere fiyatını ve merak ettiğiniz diğer tüm detayları görebilirsiniz.

Xbox Live Gold 2020 Oyunları ve Değeri (Tam Liste)


Xbox Mağazasına Gitmek İçin.


Ocak 2020 Oyunları

Ocak 2020 döneminde verilen oyunlardan Styx: Shard Of Darkness 90 TL iken, Batman: The Telltale Series 70 TL ve Lego Star Wars II: The Original Trilogy 40 TL idi. Yani Ocak 2020 tarihinde verilen oyunların toplam değeri 200,00 TL oldu.

Şubat 2020 Oyunları 

Şubat 2020 döneminde verilen oyunlardan TT Isle of Man 322 TL iken, Call of Cthulu 178 TL, Fable Heroes 25 TL ve Battlefront 30 TL idi. Yani Şubat 2020 tarihinde verilen oyunların toplam değeri 555,00 TL oldu.

Daha önceki ayları da dikkate aldığımızda şu ana kadar verilen ücretsiz oyunların toplam değeri 755,00 TL olarak gerçekleşti.


Not: Bu liste her ay açıklanan oyunlar ile birlikte güncellenerek bir arşiv görevi görecek. Siz de yıl boyunca hangi oyunların verildiği bilgisini bu başlık altından edinebilme şansını bulacaksınız.

Son Güncellenme Tarihi: Şubat 2020 Oyunları

Peki siz Gold Live üyesi misiniz ? Eğer cevabınız evet ise, bu servisten memnun musunuz? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version