Xbox Kullanıcılarına Red Dead Redemption 2 Sürprizi!

Temizinden bir Red Dead alabilir miyim abi?

Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2, çok yakında Xbox Game Pass sistemine eklenecek. Xbox Game Pass üyeliği bulunan kullanıcılar oyunu ücretsiz bir şekilde deneyimleyebilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X Geliyor


Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass’e Geliyor

Rockstar Games tarafından geliştirilen RDR 2, çok yakında Xbox Game Pass sistemine eklenecek. Microsoft, Red Dead Redemption 2’nin 7 Mayıs 2020’de Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine ekleneceğini duyurdu.

Oyunun eklenmesi ile birlikte Grand Theft Auto 5 (GTA 5) Xbox Game Pass’ten kaldırılacak. Henüz GTA 5’i oynamadıysanız elinizi çabuk tutmanızı öneririm. Xbox Game Pass, 100’ün üzerinde yüksek kaliteli konsol ve bilgisayar oyunundan oluşan geniş bir kütüphanedir.

Kütüphanede her yaş ve beceri seviyesine uygun oyunlar bulunduğundan herkese hitap eden bir abonelik sistemi bulunmaktadır. Abonelik dahilinde bilgisayar oyunlarını Windows 10 bilgisayarınızda, konsol oyunlarını Xbox One konsolunuzda veya Ultimate planıyla her ikisinde de oynayabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2Oyun Hakkında: Amerika, 1899. Kanun adamları son haydut çetelerini avlarken vahşi batı döneminin sonu başlamıştır. Teslim olmayanlar veya direnenler, öldürülür. Western kasabası Blackwater’da kötü sonuçlanan bir soygundan sonra, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmak zorunda.

Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcıları hevesle peşlerine düşerken, çetenin hayatta kalabilmek için Amerika’nın engebeli toprakları boyunca soygun, hırsızlık ve dövüş ile ilerlemesi gerekli. Derinleşen bölünmeler çeteyi parçalara ayırma tehdidi doğururken, Arthur kendi idealleri ile kendisini büyüten çeteye sadakati arasında bir seçim yapmalı.

PC üzerinden oyunu deneyimleyecek olan oyuncular için sistem gereksinim bilgileri aşağıdadır.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version