Xbox’ın GamesCom 2023 Planları Açıklandı

Bizi harika bir üç gün bekliyor!

Merakla beklediğimiz bir diğer büyük oyun fuarı, bu ayın sonlarına doğru başlayacak ve Bethesda Softworks ile Xbox da katılımcı listesinde yer alıyorlar. Geri sayım devam eder iken, resmi sayfa üzerinden yapılan paylaşım ile Xbox‘ın GamesCom 2023 planları da detaylandırıldı.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Ağustos 2023 Oyunları Açıklandı


Xbox’ın GamesCom 2023 Planları Belli Oldu

Planlar, hem katılımda bulunacak hem de evinde ekranı başında izleyecek olan oyuncuları kapsıyor. Fuar alanında olacak oyuncular, Starfield (Bethesda Game Studios), Forza Motorsport (Turn 10 Studios) ve Ara: History Untold (Oxide Games) sunumlarına katılabilecekler.

Sunumların dışında, birinci parti Towerborne (Stoic), Microsoft Flight Simulator (Asobo Studio) ve The Elder Scrolls Online: Necrom (Bethesda Softworks) ve Armored Core 6: Fires of Rubicon (Bandai Namco Entertainment), Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (CD Projekt RED), Jusat (DON’T NOD), PAYDAY 3 (Deep Silver), Persona 5 Tactica (ATLUS), S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (GSC Game World), Mortal Kombat 1 (Warner Bros. Games), Ghostrunner 2 (505 Games) ve Under the Waves (Quantic Dream) dahil otuzdan üçüncü parti ve Lamplighter’s League (Paradox Interactive), Lightyear Frontier (Amplifier Game Invest) ve SteamWorld Build (Thunderful Games) dahi ID@Xbox oyunları oynanabilir olarak oyuncuları bekleyecek.

Xbox GamesCom 2022 Fuarına Katılacağını Duyurdu

Fuar alanında ayrıca katılımcıalrın PC Game Pass ve NVIDIA GeForce NOW Ultimate abonelikleri OMEN oyun dizüstü bilgisayarları ve HyperX kulaklıkları kazanabilecekleri PC Game Pass Challenge yarışması da düzenlenecek.

Fuara katılamayacak olan dünya genelindeki oyuncular için de büyük bir merakla beklenen oyuncular için yeni detayların paylaşılacağı canlı yayınlar düzenlenecek. Bu canlı yayınlar sırasında oynanış sekanslarına ve geliştiriciler ile yapılacak olan sohberlere de yer verilecek. Facebook, Twitch, Youtube ve diğer Xbox sosyal medya hesapları üzerinden izlenebilecek. Ne var ki şu an için Türkçe dil desteğinin de olacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Son olarak, GamesCom 2023 ile Xbox FanFest de geri dönecek. Hem bire birde hem de sanal deneyimin sunulacağı etkinlikler ile katılımcılar Xbox ekibi ve diğer Xbox oyuncuları ile bir araya gelebilecek iken, FanFest Trivia oynayabilecek ve dahası mümkün olacak. Eğer katılımda bulunmayacaksanız da Twitch kanalı üzerinden 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü TSİ 21:30 itibarıyla başlayacak etkinliği izleyebilmeniz ve Xbox FanFest Trivia oynayarak çeşitli ödüller kazanabilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version