Xbox Games Showcase 2023 ile İlgili Yeni Detaylar Geliyor

İki saatlik bir sunum bizleri bekliyor...

Xbox Games Showcase 2023 ile İlgili Yeni Detaylar Geliyor

Önümüzdeki pazar günü gerçekleşecek Xbox Games Showcase 2023 ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Sunum oldukça ciddiye alan Xbox ekibi, bizi heyecanlandıracak yeni açıklamalarda bulundu.


İlginizi Çekebilir: Fable Xbox Games Showcase 2023’te Yer Alacak


Oyun şovu sezonunu PlayStation Showcase 2023 ile Mayıs ayının son haftasında açmıştık. Pek çok yeni duyuruya ek olarak, önceden duyurulmuş olan oyunlar hakkında da güncel bilgileri aldığımız sunumunda ardından, bu hafta içerisinde Summer Game Fest 2023 ve Xbox Games Showcase 2023 için bekleyişe geçtik.

Doğrudan PlayStation tarafının rakibi olduğu için, bu pazar günü Xbox tarafının nasıl bir sunum ile karşımıza çıkacağı elbette merak ediliyor. Bilhassa önceki sunumlarda çoğunlukla memnun edici bir performans sergilenememiş olsa da, PlayStation Showcase 2023 sonrasında beklentiler yeniden yükselmiş durumda ve heyecan da gittikçe artıyor.

Xbox Games Showcase 2023, Bütünüyle CG Fragmanlara Yer Vermeyecek

Geri sayım devam eder iken, Xbox Oyunları Pazarlama başkan yardımcısı Aaron Greenberg tarafından Xbox Games Showcase 2023 ile ilgili yeni bir açıklama daha yapıldı. ChitoGamingLive isimli Twitter kullanıcısı tarafından yapılan yoruma cevaben açıklamada bulunan Greenberg, birinci parti hiçbir oyunlarının bütünüyle CG fragman ile karşımıza çıkmayacağını söyledi. Göreceğimiz her şeyin ya oyun motoru, ya oyun içi ya da sinematik olan oyun içi görüntülerden oluşacakmış. Diğer bir deyişle, karşımıza nasıl bir oyunun geleceğini sunum sırasında görebilmemiz mümkün olacakmış.

Ayrıca herhangi bir dizi veya film projesine de yer verilmeyecek olup, önümüzdeki on iki ay ve sonrasındaki bir zamanda çıkacak olan oyunları göreceğimiz bilgisine de yer verildi.

İki saat kadar bir uzunluğa sahip olacak Xbox Games Showcase 2023, 11 Haziran 2023 Pazar günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak ve bitiminde de Starfield Direct ile şova devam edeceğiz. Diğer bir deyişle, önümüzdeki pazar günü kimselere söz vermeyin sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version