Xbox Games Showcase 2023 Duyuruldu

Haziran ayını iple çekiyoruz!

Xbox Games Showcase 2023 Duyuruldu

Bugün yayınlanan Starfield fragmanının ardından, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan Microsoft tarafından Xbox Games Showcase 2023 duyuruldu. Haziran ayı için sular yavaştan ısınıyor.


İlginizi Çekebilir: Starfield Çıkış Tarihi Sürpriz Bir Fragmanla Duyuruldu


Oyun dünyasındaki en büyük fuar olan E3, bu yıl geri dönüş yapacak. Ancak üç büyüklerden yoksun olacak. Sony Interactive Entertainment zaten 2019 yılından bu yana katılımda bulunmuyordu ve gelenek bu yıl da devam edecek. Nintendo da geçtiğimiz günlerde E3 2023 fuarına katılmayacağını duyurmuştu. Gözler bu kez de Microsoft tarafına dönmüştü. Amerika menşeli şirket de dün yaptığı duyuru ile katılımda bulunmayacağına resmiyet kazandırdı.

Xbox Games Showcase 2023 Düzenlenecek

Bildiğiniz gibi Starfield için yayınlanan yeni fragman ile oyunun 6 Eylül 2023 tarihinde satışa sunulacağını öğrenmişti. Fragmanda ayrıca 11 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Starfield Direct isimli özel bir sunumun da duyurusu yapılmıştı. Xbox Twitter hesabı tarafından yapılan paylaşım ile aynı gün Xbox Games Showcase 2023 sunumunun da düzenleneceği duyuruldu. Bu etkinlik, Starfield Direct öncesinde gerçekleştirilecek.

Sunumda hangi oyunları göreceğimiz belli değil, ama yeni Forza Motorsport oyununu göreceğimize şüphe yok. O tarihe kadar Redfall ile The Elder Scrolls Online: Necrom çıkmış oluyorlar. Ne var ki yakın bir tarihte çıkmış olan oyunlara bu tarz sunumlarda bir şekilde yer verildiği için, son bir kez daha gösterilmeleri muhtemel.

Bunların dışında, Avowed, Fable, Senua’s Saga: Hellblade II, Perfect Dark ve The Outer Worlds 2 de görmeyi beklediğimiz oyunlar arasında yer alıyor. Bakalım bizleri nasıl bir sunum bekleyecek? Olası yeni gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version