Xbox Game Pass Ultimate Tek Abonelik Seçeneği Olabilir

Abonelik servisinin ücreti dolaylı yoldan artabilir...

Xbox Game Pass Ultimate Tek Abonelik Seçeneği Olabilir

Ortaya atılan bir iddiaya göre, Xbox Game Pass Ultimate tek abonelik seçeneği olacakmış gibi görünüyor. Şu an için Microsoft’un herhangi bir açıklama yapmadığı iddianın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Nisan 2022 Oyunları Açıklandılar


Microsoft tarafından 2017 yılında hayata geçirilen abonelik sistemi, bilhassa ülkemizde büyük bir öneme sahip. Her ay iki ayrı safhada yeni oyunların eklenmesi ile birinci parti oyunların yanı sıra belli başlı üçüncü parti oyunları da ilk günden oynama fırsatımız oluyor.

Aylık 30 TL karşılığında alacağınız standart tarifenin yanı sıra Xbox Live Gold, EA Play ve henüz ülkemizde faal olmayan Bulut oyun servisine tek abonelik ile erişim sağlayabildiğiniz aylık 45 TL ücretlendirmesi olan Ultimate tarifesi de bulunuyor.

Xbox Game Pass Ultimate Tek Abonelik Olacak Mı?

Yakın bir zaman önce ortaya atılan bir iddiaya göre Microsoft, Xbox Game Pass abonelik servisinde bir değişikliğe gidecekmiş gibi görünüyor. Xbox odaklı haberler ile karşımıza çıkan Brad Sams tarafından yeni bir rapor yayınlandı. Söylenene göre Amerika menşeli yazılım devi, önümüzdeki sene tamamlanacak olan Activision Blizzard satın alımı sonrasında standart Xbox Game Pass ile Xbox Live Gold servislerini birleştirerek sadece Xbox Game Pass Ultimate tarifesi ile yola devam edecek.

“Microsoft’un Gold’u yeni temelde aylık 15$’a sunmak için bu hizmetlerin (Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass) ücretini arttırmanın yolu üzerine kafa yorduğunu duydum. Yani hem Game Pass hem de Xbox Live Gold alacaksınız ve bu tek tarife olacak. Microsoft’un Activision satın alımını tamamlandıktan sonra olursa şaşırmayacağım.”

Amerika menşeli yazılım devi tarafından şu an için bu iddiaya yönelik bir teyit veya yalanlama gelmiş değil. Bu nedenle de şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Yaşanacak olası yeni gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version