Xbox Game Pass Eylül 2021 Oyunları Duyuruldu

Servis aboneleri, bu ay on üç yeni oyuna erişim hakkı bulacaklar.

Microsoft, Xbox Game Pass servisine yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Yapılan yeni duyuru ile yeni Xbox Game Pass Eylül 2021 oyunları belli oldu. Peki PC ve Xbox kullanıcıları ayın geri kalanında hangi oyunlara kavuşacak?


İlginizi Çekebilir: En İyi 10 Ücretsiz Xbox Oyunu


Yeni Xbox Game Pass Eylül 2021 Oyunları Neler?

 

Söz konusu listedeki oyunlar, bildiğiniz gibi belirli tarihlerde olmak üzere kısım kısım Xbox Game Pass abonelerinin erişimine açılıyor. Resmi olarak açıklanana göre, Flynn: Son of Crimson 15 Eylül, I Am Fish, SkateBird ve Superliminal 16 Eylül, Aragami 2 17 Eylül, Lost Words: Beyond the Page, Sable, Subnautica: Below Zero ve Tainted Grail: Conquest 23 Eylül, Lemnis Gate 28 Eylül, Astria Ascending ve Unsighted 30 Eylül ve Phoenix Point de 1 Ekim tarihinde oynanabilir olacak.

Summer Game Fest yayınında gösterilen oyunlardan Sable ve geçtiğimiz yıl duyurulan Aragami 2, listenin dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor. Öte yandan, Subnautica: Below Zero ve ilk olarak 2019 yılında servise eklenen Phoenix Point de bu ay geri dönüyor. X-COM yaratıcılarının elinden çıkan bu strateji oyununu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Microsoft ayrıca bu ay içerisinde Xbox Game Pass’ten ayrılacak olan oyunları da duyurdu. Bu arada 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla beş oyun daha servise veda edecek. Bu oyunlar şu şekilde:

Son olarak, kütüphaneden kaldırılacak bu oyunları % 20 indirimli olarak satın alabileceğinizi hatırlatalım. Eğer oynamaya devam edeceğiniz bir oyun varsa, indirimli fiyatlardan kendi kütüphanenize dahil edebilirsiniz.

Exit mobile version