Xbox Game Pass Ekim 2021 Oyunları Açıklandı

Ayın ilk yarısında sekiz oyun servise eklenecek.

Xbox Game Pass servisi aydan aya eklenen oyunlar ile genişlemeye devam ediyor. Yeni aya girmemizin ardından, Xbox Game Pass Ekim 2021 oyunları da belli oldu. Peki PC ve Xbox kullanıcıları, ilk etapta hangi oyunlara erişim sağlayacaklar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Ekim 2021 Oyunları


İlk Xbox Game Pass Ekim 2021 Oyunları Hangileri Olacak?

Xbox Game Pass Ekim 2021

Söz konusu listedeki oyunlar, bildiğiniz gibi belirli tarihlerde olmak üzere kısım kısım Xbox Game Pass abonelerinin erişimine açılıyor. Resmi olarak açıklanana göre, Totally Accurate Battle Simulator halihazırda indirilebilir durumdayken, The Procession to Calvary ve Visage 7 Ekim, Back 4 Blood ve Destiny 2: Beyond Light 12 Ekim, Ring of Pain ve The Riftbreaker 14 Ekim ve The Good Life da 15 Ekim tarihinde Xbox Game Pass servisindeki yerini almış olacak.

Turtle Rock Studios tarafından geliştirilmiş olan Back 4 Blood, Destiny 2: Beyond Light ile elbette listenin yıldız ismi olarak göze çarpıyor. Eğer arkadaşlarınız ile üzerinize akın akın gelen yaratıklar ile savaşarak keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, hayatta kalma-korku oyununu mutlak suretle denemelisiniz. Ayrıca P.T.’den esinlenilerek geliştirilen Visage da korku türünü seven takipçilerimiz oynaması gereken bir oyun.

Microsoft, yeni Xbox Game Pass oyunlarının yanı sıra ayrılacak oyunları da duyurdu. Buna göre, 15 Ekim 2021 tarihinde altı oyun daha servise veda edecek. Bu oyunlar ise şöyle:

Kütüphaneden kaldırılacak bu oyunları % 20 indirimli olarak satın alabileceğinizi hatırlatalım. Eğer oynamaya devam edeceğiniz bir oyun varsa, indirimli fiyatlardan kendi kütüphanenize dahil edebilirsiniz.

Exit mobile version