Xbox Game Pass Coşturdu: 20 Yeni Oyun!

Bildiğiniz üzere Microsoft bir süredir oyun geliştiricileri ile yakından ilgileniyor ve son zamanlarda Bethesda ve ZeniMax Media gibi bazı isimleri bünyesine kattı. Tüm bu gelişmelerin ardından Xbox Game Pass kullanıcılarını tatmin edecek bazı yeni gelişmeler yaşandı!


Benzer İçerik: PS Plus Mart 2021 Oyunları Belli Oldu!


Xbox Game Pass 20 Yeni Oyuna Kavuşuyor!

Son satın alımların ardından Game Pass kütüphanesindeki olası zenginleşmeyi zaten tahmin edebiliyorduk. Xbox tarafından yapılan açıklamalarda da aşağıdaki ifadelere yer verildi:

Bir oyuncu olarak bunun ne anlama geldiğini merak ediyor olabilirsiniz. Geçmişte de söylediğimiz gibi, Xbox Game Pass keşfetmeniz ve arkadaşlarınızla oynamanız için size daha fazla harika oyun sunmakla ilgileniyor. Bu yolculuğumuza devam ediyoruz ve yarından itibaren Bethesda’nın en ikonik ve ödüllü yirmi oyununu Xbox Game Pass kullanıcılarına sunuyoruz.”

Doom Eternal Sistem Gereksinimleri

Xbox Game Pass’e Eklenen Bethesda Oyunları Neler?

Söz konusu oyunlar 12 Mart 2021 tarihinden itibaren Xbox Game Pass servisinde yer alacak. Bu oyunların hemen hepsini hem konsolunuzda hem de bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.


Peki siz Xbox’ın bu harika adımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version