Xbox Efsane Cuma İndirimi Başladı!

Yaklaşık iki haftalık bir dönem başladı...

Yılın son çeyreği, birçok dijital mağazada indirim ile geçiyor. Haliyle biz oyuncular için de oyun almak için güzel fırsatlar doğuyor. Her ne kadar fiyat etiketleri kura bağlı olarak uzun zamandır uçuşta olsa da, arada bizi şaşırtan durumlar ile karşılaşmıyor değiliz. Bildiğiniz gibi Black Friday dönemine girdik ve bu bağlamda da Xbox Efsane Cuma İndirimi de başladı.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus için Black Friday İndirimi Gelecek


Xbox Efsane Cuma İndirimi Fırsatını Kaçırmayın

Toplamda on üç gün kadar sürecek olan kampanyaya, buradan ulaşabilirsiniz. PC ve Xbox konsolları genelinde yüzlerce eski ve yeni standart ve özel sürüm oyun, indirilebilir içerik, paket ve daha birçok şey için % 15 – % 90 arası oranda indirim söz konusu. Sayfada dikkat çeken oyunlardan bir tanesi, Red Dead Redemption 2. % 67 indirim ile 154.77 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Eğer Supermassive Games oyunlarını seviyorsanız, The Quarry % 50 indirim ile 349.50 TL olduğunu söyleyelim. Deluxe sürümü eş değer oranda bir indirim ile 394.50 TL iken, Xbox One versiyonu ise 299.50 TL.

the-quarry-review_g4zu.1200

Sizlere önerebileceğimiz bir diğer oyun ise Arkane Studios tarafından geliştirilmiş olan DEATHLOOP. Standart sürüm % 67 indirim ile 198 TL. Deluxe sürüm ise eş değer oranda bir indirim ile 214.50 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Bunların haricinde, sayfada toplamda dokuz yüz farklı seçenek söz konusu. Bunların arasında sizlere önerebileceğimiz diğer bazı oyunlar ise şöyle;

 

Exit mobile version