Xbox’ın Discord Entegrasyonu Geliştirilecek

Xbox Insider kullanıcıları ile işbirliği yapılacak...

Discord ve Xbox ekibi, Xbox‘ın Discord entegrasyonu için yeni bir çalışma yoluna gidiyorlar. Bu sayede, oyunculara daha zengin bir deneyimin sunulması hedefleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox’ın GamesCom 2023 Planları Açıklandı


Xbox’ın Discord Entegrasyonu İçin Önemli Adımlar Atılıyor

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayı içerisinde yaşanan önemli bir gelişme ile Xbox konsolları için Discord entegrasyonu, Xbox Insider kullanıcılarına sunulmuştu. Ne var ki bu entegrasyonun sağlanabilmesi için yapılması gerekenler ve kullanımı itibarıyla çok pratik olmadığını söylemek gerek. Ancak son yaşanan gelişmeye göre, kullanıcı dostu ve işlevsel bir entegrasyonun sunulabilmesi için son rötuşlar atılıyor.

Xbox Konsolları Discord Entegrasyonu Kazanıyor

Discord ve Xbox ekibi, Xbox Insider programı üyeleri işbirliğine gitme kararı aldılar. Bu sayede, popüler sesli sohbet topluluk platformunun Xbox kullanıcıları için daha sosyal ve daha bağlantılı hale getiren bir entegrasyon hedefleniyor. Bu bağlamda, yeni entegrasyon öelliği Discord ve Xbox ekibi tarafından test edilecek ve kullanıcıların geri dönüşlerine bakılacak.

Bahsi geçen entegrasyon özelliği ile Xbox kullanıcılar, konsolları ile Discord hesaplarını kolayca bağlayabilecek ve oyun deneyimlerini canlı yayınlar ile paylaşacabilecek ve arkadaşları ile sesli sohbet edebilecekler. Bu sohbetler eş zamanlı olarak Xbox konsollarında da eş zamanlı olarak görünecek.

Bu entegrasyon ile ayrıca kullanıcıların arkadaşları ile iletişim kurmaları ve oyun oynamaları da kolay bir hale gelecek. Diğer bir deyişle, hem Xbox oyunlarının çok oyunculu ve topluluk tabanlı yapılarına daha da derinlik katacak hem de oyun deneyimini daha sosyal ve etkileşimli hale getirecek.

Netice olarak Discord ve Xbox, oyunculara daha zengin bir deneyim sunmayı hedefliyorlar. Bilhassa çok oyunculu oyunlar ve oyun içi işbirliği, çok daha keyifli bir deneyim sunar hale getirilecek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version